Inimesed

Anne Veski loeb lapselastega raamatuid: Puhh läheb alati peale (6)

LISA KOMMENTAAR

murjamid...7. august 2015, 14:11
No,mis lalin nyyd lahti läks,kui ei soovi lugeda,miks te siis ikkagi loete ja ajuvabalt st. halvustavalt peate end väljendama.Rahustas ta teid,kummaline mötlemisviis.kui saaks ainult halba öelda vöi teha,vot siis tunned end hästi. Kindlasti paljudele ei meeldi sina ise.AEG MÖTLEMISEKS,TAHAD JU TARK INIMENE OLLA. Annele aga siirast naudingut laselaste ga tegelemisel.
EHK AITAB JUBA SELLEST ANNE VESKIST7. august 2015, 13:54
Iga asi mida pakutakse üleliia tüütab ära. Uudist ju pole ja iga lause mis inimene ütleb ei huvita lugejaid. Ja see nooruses tuunitud pilt ei ole samuti õige. Inimene näeb ammu välja teistsugune ja pole vaja oma hambaid siin iga päev rahvale näidata. Õhtuleht võiks olla palju sisukam ja tõetruum.
Radist7. august 2015, 13:08
Anne Veski on nööbikeste õpetamiseks valinud hea raamatu. Vinni Puhh on hea raamat. Kõrvutaksin seda isegi Väikese Printsiga, milles on samuti midagi nii lastele kui täiskasvanuile.
.
Notsu: Nii hea, et me üksteisel olemas oleme!
Karupoeg noogutas.
- Kujuta ette, et mind ei ole, sina istud siin üksinda ja pole kellegagi juttu ajada.
- Aga kus sina siis oled?
- Mind ei ole.
- Nii ei saa olla, ütles Karupoeg.
- Mina arvan ka nii, ütles Notsu. Aga no kujuta ette, mind ei ole. Sina oled üksi.
- Miks sa mind kiusad? vihastas Puhh. Kui sind ei ole, ei ole mind ka. Said aru?
.
- Puhh! sosistas Notsu mõni aeg hiljem.
- Mis on?
- Ei midagi, võttis Notsu Puhhil käpast kinni. Lihtsalt kontrollisin, et oled olemas.
vanaema7. august 2015, 12:15
Peaks vist ka lugemise selgeks õpima.
7. august 2015, 10:48
Kirjutas mõttetu lookese nagu kuuenda klassi kirjandi, pangaarvele kukkus paar euri, kolkakülas mutid nägid, et veski oskab peale laulmise lugeda ka. Mitte, et keegi kunagi selles ennegi kahelnud oleks, aga mingit jama peab ju kirjutama, et palka saada ja paremini ei oska.
Aga7. august 2015, 09:30
milleks selliseid sisutuid uudiseid vaja on? Mina ja paljud vanaemad loevad ka oma lapselastele raamatuid. Annest kirjutage ikka siis, kui ta teeb midagi sellist, mida teised ei oska (laulmine).