Taavi TõnissonFoto: Andres Haabu/Postimees
Inimesed
30. juuli 2015, 18:48

Taavi Tõnisson otsib perele koerakutsikat: sobib ka krants! (23)

Nukuteatri näitleja Taavi Tõnisson soovib perele võtta koera. Et õiget neljajalgset nõnda lihtne leida polegi, otsustas Taavi kasutada Facebooki abi.

"Oleme kamminud läbi kõikvõimalikud kuulutuste lehed ja ka veebis ringi vaadanud. Oleme kontakteerunud ka erinevate varjupaikadega. Siiani pole otsingud veel erilist tulemust andnud," teatas näitleja suhtlusõrgustikus.  

Taavi soov on leida kutsikaeas isend. "Pesast võõrutamise aeg võiks langeda augustikuu sisse, aga võib ka olla hiljem. Tõug ei ole meile määrav, samuti mitte tõupuhtus. Täitsa tavaline krants või lontu sobiks hästi. Tore oleks siiski teada, kes on koera vanemad! Tähtis on koera arvatav suurus. Suure looma pidamine käiks meil ilmselt üle jõu. Seega otsime kutsikat, kes väga suureks ei kasva. Selline koer kellel oleks ka tubastes tingimustes mõnus elada!"

Lisaks on Taavi sõnul tähtis, et koer oleks sõbralik, seltsiv ja sobiks lastega.

"Loom leiab endale kodu kus teda väga hoitakse, tahetakse ja oodatakse," lubab näitleja. "Oleme nõus koera eest maksma ka väikest tasu aga kindlasti ei ole me huvitatud tuhandeeurostest koertest," märgib ta.

Infot kutsikate kohta ootab Taavi oma Facebooki kontol.