Video: Mari Luud
Inimesed
28. juuli 2015, 12:15

ÕHTULEHE VIDEO | Helena Pruuli: "Vahel peab rõõmu kontrollima ka."

Teatri NO99 näitleja Helena Pruuli andis filmis "Pahupidi" oma hääle peategelasele Rõõmule ning rääkis, et nagu filmiski, on ka tema elus nii, et vahel peab rõõmu asemel ka teised emotsioonid "juhtpulti" laskma. 

"Nagu filmist näeb, siis rõõm ei ole ainuke emotsioon ja vahepeal tuleb teised emotsioonid ka ligi lasta, et elust täit rõõmu saada," rääkis Pruuli. 

Eile, kui film näitlejatele linastus, tähistas Pruuli ka oma 24. sünnipäeva, seega oli esmavaatus talle justkui sünnipäevakingi eest. "Tegelikult tänane päev ongi eriline, sest esilinastus see film, mille jaoks on suur töö tehtud ja tulemus on väga ilus ning ühtlasi on mul ka sünnipäev, mis teeb meele heaks," rääkis Rõõmu osatäitja oma rõõmsast päevast. 

"Pahupidi" esilinastub Eesti kinodes 7.augustil, kuid suuremates kinodes algavad eellinastused juba sel nädalavahetusel. Filmi peategelased on Rõõm, Hirm, Kurbus, Vastikus ja Viha, kes igaühe ajukäärude vahel asuvas "peakorteris" üksteise võidu tegutsevad. Ja rohkete nuppude ja kangide taha pääseb just see, kes parasjagu tunneb, et tema kord on pulti astuda ja... sõna võtta.