Video: Mari Luud
Inimesed
28. juuli 2015, 11:52

ÕHTULEHE VIDEO | Nele-Liis Vaiksoo: "Vastikust tekitavad minus ebaviisakad inimesed." (9)

Näitleja Nele-Liis Vaiksoo andis oma hääle Pixari uue animafilmi "Pahupidi" tegelasele Vastikus ning rääkis, et temas endas tekitavad igapäevaselt vastikust ebaviisakad inimesed. 

"Olin tunnistajaks, kuidas üks vägijooki tarvitanud inimene üht poemüüjat alandas ning loomulikult tema vaeseke ei tohtinud midagi teha, oli tööpostil ja pidi ära kannatama," räägib Vaiksoo enda viimasest kokkupuutest vastikuse emotsiooniga. 

Halbadest kogemustest üle saamiseks ei ole tema sõnul midagi muud teha, kui need lihtsalt unustada. "Pole midagi, lähed koju ja saad sellest üle. Otsid rõõmu ja muud toredad emotsioonid üles ja elu läheb edasi," soovitab ta. 

"Pahupidi" esilinastub Eesti kinodes 7.augustil, kuid suuremates kinodes algavad eellinastused juba sel nädalavahetusel. Filmi peategelased on Rõõm, Hirm, Kurbus, Vastikus ja Viha, kes igaühe ajukäärude vahel asuvas "peakorteris" üksteise võidu tegutsevad. Ja rohkete nuppude ja kangide taha pääseb just see, kes parasjagu tunneb, et tema kord on pulti astuda ja... sõna võtta.