Inimesed

REPORTAAŽ: Milline on meediaklubi Impressum, millega Eestis lapsi hirmutatakse? (11)

LISA KOMMENTAAR

Fanny24. juuli 2015, 14:05
Olen kahel korral käinud Impressumi õhtutel.Ausõna, eestlane otsib lausa kolle sealt, kus mina, neid ei näinud üldsegi.Kordan küll, et käisin 2 korda ja olid väga huvitavad kohtumised, üks oli vene ajakirjanik ,kes kajastab ekstreemsusi ja näitas filmi üleujutusest Kaug-Idas, mitte ühtegi sõna poliitikast, teine oli ka huvitav kohtumine, kuna külastan paljusi teisi üritusi, siis enam ei mäleta, et oleks midagi Eestit laimavat.Ärge külvake paanikat ja lõpetage rahva lollitamine.
23. juuli 2015, 19:01
See, et sõjategevus Ukrainas kohe, kohe hoogustub, sain ma aru umbes nädala aega tagasi vaadates vene Putini meelset telekanalit. Seal räägiti ja näidati kaadreid, kuidas terrosristid tegid omast arust heatahte avalduse ja viivad rasketehnika 3km, rindejoonest eemale ja ootavad ukrainlastelt sama. Samas mainiti, et see tehnika võib loetud minutite jooksul rindele tagasi pöörduda. See on kõige ehtsam Putini trikk, alguses anname meedia kaudu teada, et me oleme head ja tõmbame tagasi, siis levitatakse infot, et Ukraina hoopis hakkas peale tungima jne, et venelastel oleks põhjust suurpealetungi teha.
Kogu sõda Ukrainas on Putini kätetöö, et läbi sõja populaarsust võites ja maj. probleemidelt tähelepanu kõrvale juhtides kindlustada endale ja enda klannile igavene võim Venemaal. Kogu sõda Ukrainas on Putini kätetöö, et läbi sõja populaarsust võites ja maj. probleemidelt tähelepanu kõrvale juhtides kindlustada endale ja enda klannile igavene võim Venemaal.
Kaur23. juuli 2015, 18:25
Tee või tina, mina ei saa aru miks nii idiootlik pealkiri?! Mismoodi lapsi hirmutatakse mingi Impressumiga, kes hirmutab lapsi jne?
eh23. juuli 2015, 17:26
tänapäeval hirmutatakse lapsi arvuti või telefoni kasutuse piiramisega,kõik muu on köki-möki
kolerast23. juuli 2015, 16:26
Ükski õige eestlane ei karda mingit impressumit. Võibolla mingeid juudilapsukesi saab sellise asjaga tõesti hirmutada.
Venes peavad sellised organisatsioonid end registeerima välisagendina...23. juuli 2015, 14:52
Meil jagatakse sellistele isegi passe. O tempora o mores !!!
Sputnik ja Jedinaja Rossija haisevad juba kaugelt...23. juuli 2015, 14:47
Isiklikult ei mõista kuidas need kaagid elamisload on saanud... Üäää...k !!
Jajah23. juuli 2015, 14:32
Näidake ette mõni laps, keda sellega hirmutatud on. Nõmedikud!
hmh23. juuli 2015, 15:28
Ütlesin lastele, et kui nad kohe magama ei lähe, siis lähevad Impressumi koosolekule. TEHTUD!
milline23. juuli 2015, 14:26
on EL-i pedepropaganda millega eesti noorsugu harjutatakse
Mina hirmutan oma lapsi23. juuli 2015, 14:19
nüüd sellega, et kui sa hea laps ei ole, tuleb neeger või kaltsupea ja annab sulle ata-ata. Väga hästi mõjub. Sellel on veel üks kasvatuslik külg. Kui poiss suureks kasvab, siis annab neile ise pehmelt öeldes "ata-ata". Nii tulebki nüüd oma lapsi kasvatama hakata. Muud üle ei jää.