KOHAL: Norman (paremal) ja Gunnar Salumäe võtsid tänavu jalgratastel ette 210kilomeetrise rännaku, et minna Lätti Positivuse muusikafestivalile. Foto: Erakogu
Inimesed
23. juuli 2015, 07:00

Norman Salumäe: vend arvas ilmselt, et olen natuke hull, aga ütles, et teeme ära! (1)

Ansambli August Hunt solist sõitis vennaga jalgratastel 210 kilomeetrit Positivuse festivalile

Ansambli August Hunt solist sõitis vennaga jalgratastel 210 kilomeetrit Positivuse festivalile

"Minul oli idee Positivuse festivalile jalgrattaga sõita peas juba veidi üle aasta tagasi. Õige ettevalmistuse ja piisava ajavaruga on see teostatav. Eelmisel aastal ei pannud ma seda õigel ajal kalendrisse ja läks kiireks," räägib laulja Norman Salumäe, kes tänavu sõitis Lätti Positivuse festivalile jalgrattal, seltsiks vend Gunnar.

Möödunud nädalavahetusel oli Lätis Salacgrīvas järjekorras üheksas Positivuse muusikafestival, kus käis ka superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud ansambli August Hunt solist Norman Salumäe. Tee Tallinnast pisut üle 200 kilomeetri kaugusel asuvasse Läti linna võttis noormees ette jalgrattal. "Otsisin sel aastal kaaslast, kes minuga selle tee ette võtaks. Siis avastasin, et minu vend Gunnar on ju täitsa rattasportlane, kes võistleb ja teeb trenni. Pakkusin talle idee välja – vend küll arvas tõenäoliselt, et ma olen natuke hull, aga ütles, et teeme ära!" muigab Norman.

Edasi lugemiseks: