Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
20. juuli 2015, 09:21

Rootsis hakkas bussijuht reisijaga seksima. Sõidu ajal. (88)

Rootsis Lundis sai 23-aastane Anna šokeeriva elamuse osaliseks, kui linnaliinibussis, milles ta sõitis, astus bussijuht sõiduajal ühe naisreisijaga vahekorda.

Anna läks bussi peale Lundi toomkiriku juures kell pool kaksteist öösel ning peale tema olid bussi peal veel kaks naisreisijat, kellest üks oli bussi ees- ja teine tagaosas, edastas Ilta-Sanomat.

Lundi raudteejaama juures läks bussi tagaosas istunud naisreisija välja ning bussi jäi lisaks Annale veel ka bussijuht ja bussi eesotsas istunud naisreisija.

Viimased kaks ei hakanud enam aega kulutama: bussijuht kustutas bussis tuled ning naisreisija läks juhi juurde ning Anna suureks ehmatuseks hakkas juht naist ühe käega rahuldama, jätkates teise käega bussi juhtimist.

Seksimine muutus üha häälekamaks ning kui Annal õnnestus bussist lahkuda alles siis, kui ta kõvahäälselt sekkus ja palus peatust.

Šokis naine tegi hiljem avalduse nii politseile kui Lundis ühistransporti korraldavale Skånetrafikenile. Skånetrafikeni pressiesindaja sõnul ootavad nad ära politsei uurimistulemused ning otsustavad siis oma tegevussammud, kuid sellele vaatama pidas pressiesindaja vahejuhtumit väga tõsiseks.