Ewert and the Two DragonsFoto: TEET MALSROOS
Inimesed
18. juuli 2015, 18:26

Ewert and the Two Dragons Positivusel: Oleme mõelnud Lätisse suvila ostmisele (6)

Täna esineb Positivus Festivalil eestlaste viimaste aastate edukaim ansambel Ewert and The Two Dragons, kes on vaat et populaarsemgi lõunanaabrite juures. 

Ansambli edulugu saigi suuresti alguse tänu Lätile ning bändi ninamees Ewert Sundja tunnistas, et Läti on kõige lahedam koht, kus esineda. "Muidugi on alati tore ka kodus mängida, aga on 90% tõsi, et Läti on kõige lahedam. Positivusel esinemise kogemust ei anna mitte millegagi võrrelda," ütles Sundja. 

Naljaga pooleks tunnistasid nad, et on ka mõelnud Lätisse suvila ostmisele, et oma lemmikfännidele lähemal olla. "Me veel kogume selleks raha," naljatasid nad. 

Küsimusele, kas tuntus kodumaal on ka mingil moel väsitav, vastas bänd, et kõmupiltnikud neid tänaval ei jahi ja keegi ahistama ei tule. "Me näeme välja nagu iga teine eestlane, nagu kellegi naaber ja paparatsod ei ole kindlasti probleem," avaldas Sundja. 

Pidevalt tuuril olles peab bänd hakkama saama ka uudishimulike ajakirjanikega, kuid on üks küsimus, mis on neid nüüdseks juba ära tüütanud. "See on meie bändi nime kohta, nii palju küsitakse, miks meil selline nimi on. Ja kõige rohkem küsitakse, miks on nimes kaks draakonit, aga bändis neli inimest, ehk nagu kolm draakonit. Aga me ikka vastame ja saame hakkama," ütles Sundja. 

Kitarrist Erki Pärnoja lisas, et festivalidel esinemise juures on kõige parem see, et saab ka ise teiste bändide kontsertidel käia. Oma lemmikutena tänaste kontsertide hulgast tõi bänd välja poplauljanna Charlie XCXi, õhtu peaesineja Kasabiani ja indiegrupi Warpaint. 

Positivusel esinevad eestlased festivali pealaval täna õhtul kell 19.30.