RASKE KOOREM: Varem vaid oma karjäärile pühendunud advokaat Amal Clooneyl on raske kohaneda George Clooney naisele osaks langeva Hollywoodi tähesäraga ja jääda ükskõikseks teda ümbritsevate kuulujuttude suhtes.Foto: AFP/Scanpix/YOSHIKAZU TSUNO
Inimesed
16. juuli 2015, 07:00

George Clooney abikaasa Amal kõhnub tähelepanukoorma all (2)

Hollywoodi ihaldatuimale poissmehele George Clooneyle mullu abielupäitsed pähe pannud tippadvokaadi Amal Alamuddini pereelu näib olevat üsna pilvine.

Hollywoodi ihaldatuimale poissmehele George Clooneyle mullu abielupäitsed pähe pannud tippadvokaadi Amal Alamuddini pereelu näib olevat üsna pilvine.

Nimelt on hoopis teisest maailmast pärit naisel kohutavalt raske harjuda pideva tähelepanuga, mis paratamatult kõikjal George’i ja tema lähedasi saadab. Pinge all elav Amal Alamuddini on hakanud haiglaselt kõhnuma: nüüdseks kaaluvat ennegi sale dam kõigest 44 kilogrammi, mida on üsna pika naise kohta hirmuäratavalt vähe, vahendab CelebrityDirtyLaundry.

Viimastel punase vaiba üritustel, kuhu George on naisega ilmunud, jäid kõik möödujad Amali imestusest pärani silmadega vahtima – sedavõrd kohutav näeb ta olematuks kahanenud keha välja. Kui säravast ja kaunist Amalist ja George’ist paar sai, elas naine kaugel Hollywoodi tingel-tangelist, ajas tähtsaid inimõiguseasju. Ta suisa põlgas enesenäitamisüritusi ega kippunud George’iga avalikkuse ette. Aegamisi aga pääses edevus temas siiski võidule ja Amal õppis lausa jumaldama ülesastumisi, mille tarbeks saab end kaunilt riidesse sättida. Et võimalikult hea välja näha, palkas ta ihustilisti ja jumestuskunstniku.

Edasi lugemiseks: