Inimesed
15. juuli 2015, 16:33

Reede õhtul, 17.juulil astub Pärnu Vallikäärus lavale üks ja ainsam ansambli Modern Talking artist Thomas Anders koos ansambliga! (4)

17.juulil on Pärnu Vallkäärus oodata tõelist ja ülimalt meeleolukat hitisadu! Lavalaudadele astub Modern Talking´u solist Thomas Anders!

Thomas Anders & Band esituses kõlavad 90-minutilise šhow raames tuntud hitid "You're My Heart, You're My Soul", "You Can Win If You Want", "Brother Louie", "Cheri Cheri Lady" ja loomulikult paljud teised südantlõhestavad teosed.

Kontsertõhtu käivitab kodumaine legend Hendrik Sal-Saller koos ansambliga Smilers. Tuntud lemmiklaulud saavad kõlamisruumi, mis põlevad ereda leegiga ning pakuvad kindlasti vahetut emotsiooni!

Vallikääru sissepääs avatakse kell 18.00 Thomas Anders & Band alustavad umbes kl. 22.15 ning šhow kulmineerub südaööl. Meeleolumuusika mängib ette vanameister Dj.Märt Rannamäe.

Thomas Anders on nimi, mis vanemale põlvkonnale ei vaja tutvustamist! Thomas nägi ilmavalgust 1.märtsil 1963.aastal ning kes võinuks arvata, et mehest sirgub rahvusvaheline Staar suure algustähega. 1984.aastal ansambli Modern Talking koosseisus vallutati maailma erinevad kontinendid hitiga "You're My Heart, You're Mu Soul". Laul jõudis 81 riigis edetabelite kõrgeimale positsioonile ja püsis seal mitmeid nädalaid. Modern Talking on ansambel, kus Thomas Anders koos Dieter Bohleniga osales kuni hiliste üheksakümnendateni. Kuna aeg tegi oma töö ja mehed otsustasid pühenduda soolokarjäärile, otsustas Thomas siiski jätkata sissetallatud radadel ja mitte jätta unustusehõlma Modern Talkingu aastatepikkust loomingut! Seda enam, et ansambli erinevates formaatides helisalvestisi oli selleks ajaks müüdud enam kui 125 miljonit ühikut!
Thomas Anders on professionaalne artist, kes vaatab positiivse pilguga tuleviku suunas ja kelle jaoks ei eksisteeri sõna"stagnatsioon" Ta on võitnud erinevaid, kuid väga olulisi auhindu, mis on muusikute seas väga kõrgelt hinnatud. Thomas Anders on laval ülimalt karismaatiline, elegantne, täis energiat ja sõbralik!

Modern Talking tähistas mullu oma 30-ndat juubelit! Selle puhul jõudis plaadiriiulitele läbi aastakümnete parimatest paladest koosnev cd kui ka dvd. JAH! Seda hetke on oodatud, et näha Dieterit ja Thomast ühiselt laval, kuid teadaolevate andmete põhjal seda tõenäoliselt enam ei juhtu!

Kõigest hoolimata hoiab Thomas Anders ansambli Modern Talking lippu endiselt kõrgel ja on ansambli parimate hittidega Maarajamaal 17.juulil.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti!

Thomas Anders'i ametlik afterparty toimub ööklubis Sunset. Sunset tähistab enda 20-ndat juubelit, mille raames astub lavale 90-ndate suvestaar Lou Bega!

Täpsem ajakava ning informatsioon on saadaval:

www.piletilevi.ee
www.retrolegend.ee
www.facebook.com/Retrolegend