Inimesed

Pankrotistunud ärimees Andres Peets: olukord on ebamugav, kuid ma ei ole inimene, kes annaks alla (24)

LISA KOMMENTAAR

coralie16. juuni 2019, 11:03
SAADUD LAENU MÄÄRAMINE VÕTTA AJAVAHETUS: LUGEGE TEIE KREDIIDID TEISES TURVALISUSES EI OLE VÕITLUSEKS EI OLE TEADMISEKS TULEVIKE, KUI ON MÜRATUD, et ma saan raha laenu viimase kuu eest, millelt ma pean päästma elu ohtu, mida ma ei uskunud AINULT ÜKS AJAL, KUI MINU KURIOSUS ON PÕHJUSTATUD JA LÕPETAMISEKS ON SAADUD KÄESOLEVA LAENU, KUI MINU OLULISELT IMPASSE TULEMAST, MILLES ma elasin, täitsin TINGIMUSED JA ILMA TRACASSERIES, KAS KONTO ON KREDITEERITUD 90 000 EURO KOHTA J TAOTLEV AI. KES VASTUTAB LAENU, VÕTTA KONTAKT ANGELE MAURINiga TÄHELEPANUADELE E-post: [email protected]
Mrs Anita Brence13. veebruar 2018, 00:50
MILLAL VAJALIK PAKKUMISE RAHA PAKKUMISEKS VÕI UUE ÄRITEGEVUSE ISIKLIKU KONKURSI VIA KOHTA: [email protected] LISATEAVE.
[email protected]26. november 2017, 15:18
Tere tulemast esimesele Mississippi föderaalsele krediidiühiskonnale. Võimalus on teie vajaduste rahuldamiseks. Krediidiliit aitab investoritel, ettevõtjatel, üksikisikutel ja ettevõtetel saada raha, mida nad vajavad. Me investeerime kinnisvara / äri ja pakume ka Laenud alustamiseks, Investeerimislaenud, Isiklikud laenud, Kinnisvaralaenud, Võlakirjad. Me saame teie ettevõttele või projektile aidata väikese intressimääraga laenu 2%. Kui olete huvitatud laenust. Krediidiliit on siin, et aidata teil saavutada oma eesmärki. Edasi arutada.
Võta meiega ühendust selle e-posti aadressiga: [email protected]
EKATA26. mai 2017, 15:19
Tere tulemast Ekata Global Limited Company. Võimalus on siin teil saada teie vajadustele. Ekata on välja aitamaks investoritel, ettevõtja, üksikisikud ja ettevõtted saavad raha, mida nad vajavad, et luua. Me investeerida omadused / äri ja pakuvad ka Start-up, investeerimis- isiklikke laene, kinnisvara laenud, võlgade laenu. Me saame aidata oma äri või projekti laenu madala intressimääraga 2%. Kui olete huvitatud laenu. EKATA on siin, et aidata teil saavutada oma eesmärki. võtke meiega ühendust selle E-post: [email protected], Whatsapp Internetis number: +2348086123495 arutada veelgi.
arimees eestimoodi16. juuli 2015, 20:35
mõni aasta tagasi oli alles miljunääride edekabelis ,peab ikka loll ärimiis olema ,et ennast nii alla laskma ,ja muideks minu pereliikmele jätsid palga maksmata ... ootab teine mitu aastat HÄBI! Tõusik!
.15. juuli 2015, 17:49
Kas Anule lahutuse eest valuraha on makstud--või oled selle kah võlgu?
Endine kolleeg15. juuli 2015, 13:22
Mina mäletan härra Peetsi väga sõbraliku ja abivalmis inimesena. Sestap soovin Andresele jõudu ja jaksu. Teistele kommenteerijatele soovin, et nende elu kenasti edasi veereks ning, et nad ise sellisesse olukorda ei satuks.
üks asi on olla sõber ja teine asi maksta võlad16. juuli 2015, 20:47
minagi talle halba ei soovi ,aga palga võiks ikka töötajatele ära maksta.
...15. juuli 2015, 12:13
kui see bon bon oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii legendaarne klubi, siis kuda krt saab minna legendaarne asi pankrotti.
Jurist15. juuli 2015, 10:53
jällegi üks aferistist suli eestimaal juures !? 200000 ei ole kommiraha nagu galojanil aga mis kõige huvitavam---- mees täiesti rahatu-puupaljas, kust midagi ei ole võtta !? Sellised asjad ainult eestimaal !
Priks15. juuli 2015, 13:08
No 60 tuhat ei ole ka kommiraha!
oleneb kommist16. juuli 2015, 20:49
küllap on suuremad rahad juba puujuurepangas ....nagu minul ...kõige kindlam
gfd15. juuli 2015, 17:17
seda nimetatakse äriks. kui sa pole mitte ühtegi äri ülesse ehitanud ja sa ei tea kuidas võib üks äri põhja minna siis sa ei tea kuidas asjad käivad. meie peaminister on samasugune. arvab, et muudkui puu otsas kasvab. mina olen püsti pannud kolm ettevõtet. üks neist enam ei tööta. tõsi, ma lasin sel lihtsalt minna. ei kuulutanud pankroti välja. igasugused parastajad, "juristid" ja poliitikud, kes ei tea tegelikult kuidas majandus töötab ja kust raha tuleb. olge parem kuss.
ilus eluke15. juuli 2015, 10:16
no aga nina alla valget pulbrit ja ongi elu ilus. meie pangad ongi pättidega viisakad, korralikule kliendile ei anta aga väikest 5 tuhandetki, sest no firma, kus töötad ja korralikku palka saad, on ainult alla aastakese vana.
njah15. juuli 2015, 09:57
Võimalik, et olen ülekohtune, aga vaadake avaliku elu tegelasi meelelahutus- ja meediavaldkonnast - nad kõik ehitavad välist mulli, millel ei ole reaalsusega vähimatki pistmist. Natuke nagu psühhopaadid, kes küll mõistavad, et jäävad võlgu või tegelevad kelmustega, aga ei pööra sellele suuremat tähelepanu ja see, et nende eluviis ja -tegevus kahjustab teisi inimesi samal ajal, kui nad pillata kangesti tahavad, ei tekita neis halba enesetunnet, ei süüd ega kahetsust. Ma ei saa selliseid inimesi tõsiselt võtta, kes elavad selle nimel, et olla pildis. See on kompensatsioon psüühilistele probleemidele.
Aega on, aga raha ei ole15. juuli 2015, 10:21
võiks olla nii, et kui ametlikult pangas raha pole, aga varad on näiteks kirjutatud sugulaste nimele, saaks need konfiskeerida või võtta kena pintsaku, müüa kaltsukas maha ja las siis pankrottija töötab oma võlga tagasi (kuus on lubatud näiteks miinimumpalk), isegi siis s////vad Viioli sugused näkku.
velts15. juuli 2015, 12:44
to aega on
Eks see oleks kohtutäiturite ja pankrotihaldurite märg unenägu.Ka laenukontoritel oleks pidu,kurat laenu ju võttis ja nüüd ei taha raha 2 korda rohkem tagasi maksta.
Aga see on juba tase,et kui keegi jääb võlgu siis minnakse lihtsalt ta sugulaste juurde ja võetakse nende vara ära.Kui see pole rõõvkapitalism või kommunism siis mis asi see on.
Äkki hakkaks hoopis sealt pihta,et laenu intressidele ja krediidi kulukusele piir panna.Näiteks,et laenaja ei tohi võtta aastas rohkem kasu kogu laenu pealt,kui 20-25%.Ise nad ju ei oska elus ka 10% aastas raha pealt teenida.Ja võiks olla seadus,et kui laenukontorid on seadusega rikkunud siis võiks näiteks kogu vara konfiskeerida ja otse loomulikult ka tema sugulastelt,kas nii mõtlesid.
Aga põhimõtteliselt on sinus peidus kommunistist rõõvkapitalist.
Kadri15. juuli 2015, 13:08
See kommentaar on väga täpselt situatsiooni kirjeldav! Samas on hulk selliseid "väikseid" inimesi, kes neid tühikargajatest eeskujusid endale taskukohaselt jäljendada püüavad, et tunda end "trendiinimestena". Sel juhul võib ka mõne või võla õigeaegne tasumine viivituda, kui ikka midagi ägedat selga- jalga vaja osta. Siis on sellistel tüüpidel hing rahul, kui mõni äkki vaatab, et tegu on vist jõuka inimesega- kallid riided seljas, popid prillid ees ja hinnaline kell (tõenäoliselt siiski võltsing) randmel... Ka söövad sedasorti tegelased pigem kehvalt ja odavalt kui hästi, ilmselt põhimõttel, et keegi ei näe mis on su kõhus, vaid mis on kõhu ümber! Eks ole seegi mingi isiksusehäire ilming.
kokutaja15. juuli 2015, 08:28
BonBoni ja TopTopi omanik PeetsPeets läks panpankrotti.
sele15. juuli 2015, 08:20
Andres palun anna teada kuidas Sinuga kontakti saada, ilmselt on nii Sinule kui ka minule kahjutekitajaks üks ja sama inimene.Sooviksin rääkida sellest
[email protected]
Terve Eesti rahvas15. juuli 2015, 08:07
on Peetsi kõrval pankrotis.
meister15. juuli 2015, 07:46
maksa völad ära ja siis alusta puhtalt lehelt
Kas15. juuli 2015, 08:26
vanade võlgade maksmiseks võtab laenu?Tahaks sellist panka näha.
to kas15. juuli 2015, 10:17
mis siin näha on, kahepoolse kasuga muidugi antakse, kust need uusrikkurite äritegemise rahad siis tulevad. vaata elustiile.