Getter JaaniFoto: Arno Saar
Inimesed
13. juuli 2015, 18:35

Getter Jaani solvunud ema Facebooki-postituse kohta: fännid on mulle kallid ja ma armastan neid! (27)

Möödunud nädalavahetusel esines Getter Jaani Tori kultuurifestivalil ja väidetavalt keeldus fännidele autogrammide jagamisest. Getteri sõnul on tegemist arusaamatusega.

Üks ema kirjeldas oma tütre pettumust Facebooki-postituses: "Ei olnud neid fänne, kes soovisid seda allkirja, palju - võibolla 8. Aga Getter ei pidanud oluliseks võtta hetk ja vaadata sellele väikesele inimesele silma ning kirjutada oma allkiri tema nimelisele fänniraamatule, mis oli selleks kaasa võetud ja vähemalt kaks päeva juba enda läheduses hoitud, et meelest ei läheks. See oli sellele väikesele inimesele tähtis!

Me kõik oleme väiksed olnud ja oma iidoleid alt ülesse vaadanud ning unistanud nendega kohtumisest. See oli esimene ja väga, väga oodatud kohtumine oma suure eeskujuga, kuid jättis väga väga halva ja negatiivse emotsiooni."

Getter Jaani selgitas juhtunut nii: "Peale viimast lugu pidin teisele kontserdile edasi jooksma, kutsusin kõik enda väikesed fännid lavale ja esitasime koos loo "Me kõik jääme vanaks". Ütlesin neile, et pean jooksma ja autogrammide jagamine ja pildistamine jääb täna ära. Tegime minu telefoniga koos ühispildi ja grupikalli!

Väga kahju oli nende juurest lahkuda, kuid teisele kontserdile hilineda ka ei saanud. Ma ei jätaks elu sees oma fänne nukralt ootama, nad on mulle nii kallid ja ma armastan neid, tänu neile olen nii kaugele jõudnud.

Paraku on nii, et kui ühele annan autogrammi ning teisele mitte, on suur arusaamatus. Kirjutasin lapse emale kirja ning pakkusin välja idee, kuidas mu pisikene fänn ikkagi autogrammi ja foto saaks."