Müstika

TÕELINE VÕI MITTE: foto, kus surnukehast lahkub hing?! (77)

LISA KOMMENTAAR

eks ta ole14. juuli 2015, 14:12
järjekordne "geniaalse vene talupoja" leiutis
L@SSIE13. juuli 2015, 22:30
Üks Eesti probleeme on hooldekodude puudumine ja vaimuhaiguste ravi alarahastatus.
Ah, et hing lahkub kehast....13. juuli 2015, 13:56
..ega ma muidugi tea, aga märkasin tollel hingel valgust ja varju, mis tekib ruumilisel kujundil. hingel ei peaks vormi olema. Vahva pilt maali tegemise ideeks!
fotokompositsioon13. juuli 2015, 12:46
Huvitav, et surev inimene on kõval alusel ja ilma tekita.
Madmarx13. juuli 2015, 10:46
Suht kummaline, miks peaks hingel olema samad riided seljas mis maha jäänud kehal. Loodan, et keegi tark oskab sellele vastata :)
13. juuli 2015, 19:03
... säilitab harjumusest esmalt oma kuju
Gg12. juuli 2015, 21:49
Millesse see noor mees küll suri ?
Frank12. juuli 2015, 21:22
Venemaal on teadlasi rohkem, kui kirjusid koeri, üks "targem", kui teine. Tõelised teadlased lahkusid peale SSSR-i kokkukutsumist ajaloolisele kodumaale või USA-sse, sestap kukuvadki seal riigis pidevaltg alla lennukid, upuvad laevad ja raketid ei jõua orbiidile.
naine12. juuli 2015, 20:08
Hing ei ole kindlasti surija näoga vaid pigem energeetiline kogum. Fotol läheks justkui see hing koos musklite ja teiste füüsilisele kehale omaste tunnustega taevasse.
kiiks-kääks12. juuli 2015, 19:48
Ärge "toitke" rumalaid. Rahvas on niigi haige.
VÄGA VIHANE JUBA,, MIS TOIMUB....:::???17. juuli 2015, 07:17
JA EESTIMAA RAHVA TEEVAD HAIGEKS SELLISED::::::NAGU T. RÕIGAS JA JUST RÄPANE ÜLBE POLIITIKA???
TAPAVAD EDASI OMA RAHVAST::::::: JA KES OMA RAHVAST ,,VÕI EESTI KODANIKEST RULLIGA ÜLE PANEVAD ????JA JUBA PIKALT 10+ AAASTAT,,
1)) SEE POLIITIKA NÄITAB -----ET RUMALAID PAGULASI OM KERGEM
OMA HEAKS TÖÖLE SUNDIDA::: ""SEST EESTI INIMENE
HAKKAB JU VASTU!
maailma taat12. juuli 2015, 19:27
muidugi ei lahku hing kusagile Jääb koju hõljuma Seepärast ongi kortermajades kisa ja kärs ja kitsas,sest kunagi lahkunute hingi kõik korterid ja koridorid täis Mõnel ilusamal päeval on laus araske trepist alla saada On teised kogunenud trepikotte mokalaata pidama,õhk lausa paks . Rõdudele ei saa ka suvel minna seal veavad nad suitsu ja hüüavad üksteist, kookus üle rõdupiirete. Mu sugulane pidi lausa uue elumaja ehitama,sest vanaemalt päranduseks saadu oli hingi nii täis,et enda perel hakkas kitsas. Seepärast kaalutaksegi valitsuses ,et tuleb suurendada ühele kodanikule ettenähtud ruutmeetrite arvu,sest inimestel on lihtsalt kitsas tänu ringikolavatele hingedele ,Justkui külalised mägra majas.
iksu12. juuli 2015, 19:21
milleks sellist kunstfotot üllitada? Värisevi käsi aparaati liigutatud ja hämu ümber .Tundub,et kogu laip suundub kusagile mujale . Ju talle ei meeldinud ehk see ase,kust lahkuda tuli. Eks neid paranormmalseid inimesi sigi järjest enam. Et lollustest ja lollidest pääseda,ongi parem siitilmast lahkuda.
No12. juuli 2015, 18:43
Hingel ei ole ju enam sellist keha kuju, nagu pildil. Hingel ei ole vormi!
12. juuli 2015, 21:09
Hingel ei ole vormi .... küll on vorm astraalkehal, mis eksisteerib mõni aeg pärast füüsilise keha surma
ka näinud12. juuli 2015, 18:17
oma silmaga, kui lohises nagu mõisa köis lahkunu kirstu taga kaasa kabelist kuni hauaplatsini, siis lasi kuhugi kaabet
no12. juuli 2015, 16:28
Maailm12. juuli 2015, 16:15
Muidugi on paljudel inimestel seda raske uskuda sellepärast, et paljud usuvad seda mida nad näevad, nagu estest mainiti siin, ollakse materiaalsuses kinni ja ei tunnistata selliseid fenomene, ise väidan ka, et selline ime on olemas, endalgi kogemusi väheke vaimumaailmaga ja austan seda.
Raivo Arengu12. juuli 2015, 15:50
Reaalsuses toimuvad asjad, mis reaalselt ei toimu, sest reaalsuses pole see võimalik? Sündmused, mis ei saa toimuda, toimuvad kõigest hoolimata! See on üsna teravmeelne loogika, kuigi neil asjul, mis toimuvad, kuigi ei toimu, on paranormaalne iseloom. Kui aga rääkida hingedest, siis peaks heitma pilgu vanajuudi usulahkudele, nimelt variseridele ja saduseridele, viimased tõlgendasid Pühakirja sõna-sõnalt. Ühed tunnistasid kolmainsust ja Jeesuse jumalikkust ning ka hinge, teised eitasid seda. Üleloomulikku HINGE aga kohtab praktiliselt pea kõigis religioonides aastatuhandete tagusest ajast. Meie maailma on hing kui selline jõudnud pikki teid kaudu ning kellele see on hädavajalik, see sellisesesse substantsi olemasolusse, millel puuduvad kõik substantsi tundemärgid, usubki. Ka mina usun, et igal inimesel on mingil eluetapil olnud kogemus, mida seletada muudmoodi ei saa, kui vaid hingega. Sellega aga tuleb soostuda, kuid et kaljukindlalt midagi kinnitada, peab olema midagi enamat ette näidata, kui oma kaemuslik kogemus.
Brita to : Raivo Arengu12. juuli 2015, 16:03
aga siis nõudke näha ! nii ütletegi teadlastele. et soovite katsuda hinge. kas teid ka välja naerdakse. see jäägu teie enda asjaks. ma vaid imestan. et kuidas te musikat kuulate ometigi. saab seda süüa ? ei saa ! kätte ka ei anna võtta ! ma saan aru küll. et tahate alati jube tarka panna. aga jah ... naerma ajate mind ! :P
Raivo Arengu12. juuli 2015, 18:26
Mul on jäänud arusaam ja lausa veendumus, et peamiselt need, kes mu sõnadest aru ei saa, hakkavad just mind õpetama. Olen aasataid pidanud veenduma, et uss ei pea kalameest õpetama. Parem on, kui oleks edasi omal tasemel, mina oma taset tean ja tunnetan ning seetõttu ka ettevaatlikult puujuurtega vestlen. Vastused on paraku alati ühesuguste, sest sellised, nagu loen - mida jaburam, seda targem. Õnneks mitte palju, mõistlikke vastuseid on ikka enam kui jaburaid. Mandumist ei anna ei reguleerida (kui, siis pelgalt suunda), seda ei anna ka ravida.
Raivo Arengu12. juuli 2015, 18:36
Lisaks veel tähelepaneku, et eesti keel on komplitseeritud tänu oma grammatikale, kuid punkti ja koma ning hüüumärgi asetamisel on omad kindlad reeglid. Kui minu oponent neid valdab, hakkan süüvima, kuid kui ei, siis on süüvimine ääretult raske. Kui mitte võimatu. Tauks silmas pidada, mitte hakata päevikut täitma enne, kui ülesanne on selge. Seda viimast aga mina ei märka, ka ei haaku kommentaar eriti teemaga. Tasuks järele mõelda. Muud soovitust ei oska ka hilisemal ajal anda.
..12. juuli 2015, 15:14
Ma ei uskunud seda hingejuttu, et hing ja keha saavad eksisteerida eraldi, kuni selle ajani, kui ise ca 6a tagasi kogesin võimatut. Aga loe lõpuni...
Nii palju tean või sain aru, et uni see ei olnud, aga mis see siis oli?
Juhtus siis nii, et vaatasin telekat, samamoodi nagu hetkel kirjutan (ehk oli teadlik tegevus), aga järgmisel hetkel olin kehast väljas korteri teises otsas. Võis siis nii öelda, et vb otsisin korteri seinte vahelt või lae alt väljapääsu, aga ei leidnud. Meil olid just alles remondiga miskid vahed lae all kinni topitud. Nägin reaalselt ja sain mõelda, et siit välja küll ei saa. Ainult keha polnud. See vaid eristaski, et "olin", aga kehata. Mõni aeg hiljem olin kehas tagasi. Nn tagasi tulemine oli väga valus ja süda läks pahaks. Miks juhtus, ei tea siiani. Teadlikult ma ei katseta ebamaiseid asju.
Kuna ma olen skeptik siiski, siis mõtlen mõistusega, et keha ja aju olid ikka kuidagi ühenduses. Kui surm oleks, siis poleks üht ega teist.
12. juuli 2015, 20:15
Nägite siis, kuidas nägite ilma silmadeta ja mõtlesite ilma ajuta. seda nimetatakse teadvus, mis on surematu
earth13. juuli 2015, 06:23
tundub, et oli hea "joint"!
ei noh12. juuli 2015, 14:34
viimane on Bardaci taoline.
mumm12. juuli 2015, 14:14
saatke see foto kersnale, tema on spetsialist
Ime12. juuli 2015, 13:38
...paljud ajakirjanikud ka ei oska!
12. juuli 2015, 13:18
Tean üht inimest, kes on lõpetanud vähemalt kolm ülikooli, kes istub dugidoolil ja pikutab tiifanil.
see olen mina ISE12. juuli 2015, 19:11
mul on dukidool olemas. Mitu tükki kohe.
Paranormaalsuse ja teispoolsuse üks juht figuure, Madis12. juuli 2015, 11:17
Kellel huvi, siis mul on ka üks spetsiaalne kaamera, millega saan pildistada teie liikuvaid lähedasi ja nende hinge. Värisevate, tudisevate inimeste puhul saab jäädvustada nende AURAT! Kui tegu on meeldiva näitsikuga, võin ka chakrad liikuma pumbata.
Madis12. juuli 2015, 11:09
Oh, mul on ka see eriline kaamera. Säriaeg on perses, mõtleb muutkui. Kui kellelgi on soovi ,siis võin jäädvustada teie liikuvaid lähedasi ja nende hingi. Vähem liikuvate, näiteks värisevate inimeste puhul on võimalik pildistada nende AURAT! Kui tegu on meeldiva neiuga, võin ka chakrad liikuma pumbata.
Tõde12. juuli 2015, 10:47
No kui lollid inimesed saavad olla et seda usuvad?
aa12. juuli 2015, 10:51
et sinusugused inimesed ongi materiaalses maailmas kinni, sa ei tea tegelikult ''maailmast'' mitte midagi, see on nii vale, et sa usud seda mida sa näed, aga inimene ei näe paljusid asju ja ei peagi nägema seda. Me kõik elame ühes illusioonis ja pea mind hulluks või mitte, mind ei huvita
rimimbi12. juuli 2015, 13:55
täpselt nii lollid on inimesed selle hetkeni, kuni sina lõpetad vasaku ajupoolkeraga mõtlemise ja lisad parema kaaa, kuni sina väljud viiemeele orjusest, siis voilaaa..
Skeptik12. juuli 2015, 10:10
Inimesel on võime und näha (nagu kõik imetajad). Inimesel on aga erinevalt teistest imetajatest olemas ka teine ajuvunktsioon- usk. Usk loob ajus seoseid et selgitada inimesele tundmatuid olukordi (äike on piksejumal ja krabin nurgas on vaim jne). See on meile nii sisseehitatud funktsioon et me tihti ei tee vahet kas olukord oli reaalsus-usk või usk-tekitatud reaalsus. Teadus pole kinnitanud et "vaim" olemas oleks, pole ka kinnitust kuidas selline "hing" füüsiliselt eksisteeriks. Kuna ligimeste surm on jätkuvalt inimestele väga traumeeriv siis meie ajufunktsioon ei aktsepteeri et inimene oleks pelgalt loom looduses ja leiutab juurde küll hinge ja hingeteränne ja vaimud ja teispoolsuse. Selleks et traumat leevendada ja selgitada tundmatut. Kahjuks on see soovunelm ja meile sisseehitatud kaitsemehhanism. Ei midagi muud
12. juuli 2015, 21:16
Funktsioon algab F-ga
Skeptikule13. juuli 2015, 19:40
See, et sa usud, et kui teadus (veel) midagi kinnitada ei suuda, siis pole seda olemas, on samuti pime usk, teaduseusk. Mõistlikud teadlased aga ütlevad, et on palju rohkem seda, mida me veel ei tea, kui seda, mida praegu teme.
Parandus13. juuli 2015, 19:42
Viimasest sõnast on üks täht kogemata välja jäänud, teme=teame.
Drops12. juuli 2015, 10:09
Hing on nähtamatu ta on astraalne seda pole võimalik filmida.
12. juuli 2015, 10:04
miks me 12. juuli 2015, 09:50
kujutame ette, et jumal on meessoost selline vanem valge habemega taadike? samamoodi, et hingel on inimese enda 1 : 1 kujutis. hing peaks ikka olema midagi su seest mis lahkub... nt. väikse udupalli näol. noh, aga see ongi selline fantaseerimise teema. igal ühel oma.
Trevv12. juuli 2015, 10:01
Väike uhupall lahkub siis kui oled hapukapsast söönud.
Trevv12. juuli 2015, 09:18
Sellist asja nagu hing ei ole olemas....võiksite juba puuotsast alla tulla ja inimeseks saada. Huvitav ,et maailmas leidub veel tobusi kes usuvad sellistesse jamadesse mida kasutati vanasti lihtsalt suuremate inimmasside mõjutamiseks ,et oma mõjuvõimu suurendada.
Kaastunne12. juuli 2015, 09:26
Nii piiratud mõistusega on raske elada!
Trevv12. juuli 2015, 09:36
Mis piiretud mõtlemine? Reisilennukid ka ei sõida läbi pilvede kuna võivad teie jumala ja teised hinged kogematta alla ajada?
Kui sa arvasid,12. juuli 2015, 09:44
et hinged pilvedel jalgu kõlgutavad ja alla maa peale vaatavad, siis tõesti- anna abi! Muide kogemata , -mata vorm ja alati ühe t-ga
Trevv12. juuli 2015, 09:48
Mina arvasin? Need klounid kirikus juravad seda ju XD
luts12. juuli 2015, 15:29
Trevv...nu oled sa ikka debiil! Ja sa ei häbene seda siin demostreerida? :))
kogemus12. juuli 2015, 11:03
kõnnin mööda maad ja täiesti lihast ja luust inimene olen ja võin kindlalt väita et hing on olemas ja seda kogesin mõned aastad tagasi pärast oma isa surma mil juhtusid reaalselt asjad mis ei oleks saanud reaalsuses tegelikult kuidagi juhtuda ja neid asju ette kujutada oleks olnud ikka väga keeruline
Raivo Arengu12. juuli 2015, 15:48
Reaalsuses toimuvad asjad, mis reaalselt ei toimu, sest reaalsuses pole see võimalik? Sündmused, mis ei saa toimuda, toimuvad kõigest hoolimata! See on üsna teravmeelne loogika, kuigi neil asjul, mis toimuvad, kuigi ei toimu, on paranormaalne iseloom. Kui aga rääkida hingedest, siis peaks heitma pilgu vanajuudi usulahkudele, nimelt variseridele ja saduseridele, viimased tõlgendasid Pühakirja sõna-sõnalt. Ühed tunnistasid kolmainsust ja Jeesuse jumalikkust ning ka hinge, teised eitasid seda. Üleloomulikku HINGE aga kohtab praktiliselt pea kõigis religioonides aastatuhandete tagusest ajast. Meie maailma on hing kui selline jõudnud pikki teid kaudu ning kellele see on hädavajalik, see sellisesesse substantsi olemasolusse, millel puuduvad kõik substantsi tundemärgid, usubki. Ka mina usun, et igal inimesel on mingil eluetapil olnud kogemus, mida seletada muudmoodi ei saa, kui vaid hingega. Sellega aga tuleb soostuda, kuid et kaljukindlalt midagi kinnitada, peab olema midagi enamat ette näidata, kui oma kaemuslik kogemus.
Allan12. juuli 2015, 12:03
Õige mõte.. Usk ja asi.. See on tõesti kunagi välja mõeldud selleks et mõjutada inimesi, tänapäeval kasutatakse usku ärilisel eesmärkidel.. Annetused jms et kergeusklikke tõmmata
to: Treww12. juuli 2015, 13:29
Uskumatu, et leidub selliseid tobusid, kes kirjutada ei oska, aga ometi peab ta kõiki teisi tobudeks!
veteran12. juuli 2015, 07:49
mul on kah samasugune kaamera- udukogud aina ongi jäädvustatud. Aga samas on teadlased väitnud, et hingel ei ole kuju ega vormi.
12. juuli 2015, 21:23
nõuka ajal väitsid nad, et pole Hingegi
ahah11. juuli 2015, 23:14
Mina näen, et sealt langub 3 hinge korraga...
See11. juuli 2015, 22:51
Hm11. juuli 2015, 22:42
Miks peaks hing ja keha olema sama nägu?
Hm11. juuli 2015, 22:37
Miks peaks hing olema kehaga sama nägu?
hinged11. juuli 2015, 22:30
liiguvad igavesti. aamen
Küsimus11. juuli 2015, 22:26
Kui pilt tõene, siis millise kaameraga on pilt tehtud?
khm11. juuli 2015, 23:17
Shaakal12. juuli 2015, 13:32
Marks11. juuli 2015, 22:21
Sellised fotod on võimalikud ka tava kaameraga niiskes ruumis,ilma välguta.Mul endalgi üks pilt millel on hing peal.Ja muide selleks ei pea olema surnud et käia kehast väljas.
mich to lugeja11. juuli 2015, 22:20
...olid vist liiga kaua koolis,jutt juba suht soga!!aga päikest sullegi!
eelmuthh11. juuli 2015, 22:04
Kui pooliku ära võtan siis usun
siil11. juuli 2015, 21:35
Venelaste fantaasial pole piire. Aga selliseid fotosid suudab tänapäeval iga koolilaps teha.
lugeja11. juuli 2015, 21:58
Venelaste fantaasiatest ei tea, kuid liiga paljudel on veel fantaasiad surmast kui mingist igavesest lõpust. Nagu poleks koolis füüsikat ja bioloogiat üldse õppinud, ega kuulnud energia ja informatsiooni jäävuse seadustest. Kivi või lihatükk ei oma teadvust ega mõtle. Ainult energia suudab seda, ning see ei kao ega sure.
11. juuli 2015, 23:18
Ilmar Soomere kirjutab ka sellee teemal mitmes raamatus, ega nii ägedat pilti tal küll ei ole
asd11. juuli 2015, 23:42
Jah... Ja muidugi on hing/energia täpselt sarnane sinu maal olnud füüsisega.
Myy12. juuli 2015, 08:20
Kui sa oleksid koolis füüsikat, bioloogiat ja keemiat õppinud, siis sa teaksid millest koosnevad (struktuur) nt kivid! Ja mis muud on see, kui energia! Meie valitsus ka palju ei mõtle, see veel ei tähenda, et teadvus puudub.
Pilditu12. juuli 2015, 13:35
Iga raamatuga ei peagi pilt koos käima.
12. juuli 2015, 14:30
no meie valitsusel puudub teadvus. amööbile jääb kõvasti alla
ebapädev11. juuli 2015, 21:58
Sul on õigus aga ära võrdlustega üle pinguta. Nimelt, tänapäeval ei oska koolilapsed isegi kirjutada.
Mis IME12. juuli 2015, 13:36
Ajakirjanikud ka ei oksa!
parandus12. juuli 2015, 13:36