Video: Mari Luud
Inimesed
11. juuli 2015, 14:00

ÕHTULEHE VIDEO | ROHKEMAT KUI LIHTSALT ILMATARK! Ilmar Tiismaa räägib, kuidas kohtus tulnukatega (42)

Enne jõulu- ja jaanipühasid on ajakirjanikel kombeks telefonikõnedega pommitada tuntud ilmaennustajat Ilmar Tiismaad - seda selleks, et ikka teada saada, kas maa jääb mustaks või valgeks. Tuleb välja, et Tiismaa on palju muudki kui lihtsalt ilmaennustaja. Mees võttis Õhtulehe vastu oma kodus Pärnumaal, et pajatada meile enda elust, hobidest ja muidugi ka ilmast.

Tiismaa räägib, et olenemata tema paljudest kogetud haigustest, tunneb ta ennast päris terve mehena. "Elan üldiselt oma teada väga lõbusalt ja positiivse mõtlemisega. Ma ei mõtle üldse oma haigustele ega asjadele," lausub ta.

Mees on üle elanud vähi, insuldi ja siiani kimbutab teda langetõbi. "Ma olin haiglas, kolm korda viidi mind siit meelemärkuselt ära. Viimane kord oli kaheksa ja pool tundi, ma ei teadnud, kus ma olen ja mis mu nimi on. Taastus kõik enam-vähem, aga vahepealt on kustunud paljud asjad," räägib mees oma tervisest.

Ilma kõrvalt on mehe ühes suureks hobiks ka parapsühholoogia. Tiismaa räägib, et teda on õnnistatud eriliste võimetega. Nimelt asetsevad ta kehal viis täpikest, mis ilmusid ta ihule keskkoolis pärast kolhoosis kartulite korjamist. Aastaid hiljem, mille ajaks oli Tiismaa jõudnud külastada juba paljusid nahaarste, selgus, et ta on kõrgemalt poolt äramärgistatud.

Mees hakkas täppidega seotud müsteeriumi täpsemalt uurima ja selgus, et lapsepõlves oli ta olnud vasakukäeline, millel on tal ka tugevam energiaväli. "Mul on selline huvitav energeetiline energiaväli, ma tunnetan asju. Näiteks ma siin oma puude, lillede ja koeraga suhtleme parapsühholoogiliselt," rääkis Tiismaa.

Tiismaa oskab puust kuulikesega inimese tervislikku seisundit kindlaks määrata, lisaks on ta suhelnud vaimude ja tulnukatega.

"Minul juhtus ükskord selline asi, et kohtusin tulnukatega. Tõusin voodist ülesse ja mõtlesin, et mis jama see on. Kõige pealt hirmuga hakkasin vene keeles nendega rääkima, ent nemad andsid märku, et räägivad telepaatiliselt," räägib Tiismaa kogetust.

"Vaatasid mind mingisuguse ümmarguse aparaadiga, ütlesid, et terve poiss ja pole häda midagi!" rääkis Tiismaa.

Kuula Tiismaa jutustusi ja memuaare täpsemalt juba videost!