Foto: ERAKOGU
Inimesed
8. juuli 2015, 07:00

Tanja: vabadel päevadel on pere seltsis parem kui peol (5)

Tanja Mihhailova avaldab, et vabadel päevadel teda pidudele ei tõmba. "Kodune chill on parem," arvab kuulus ­punapea. "Näiteks jaani­päeva eel oli meil väike ­perekoosviibimine Miku (elukaaslase Mikk Saare – toim) ja ta emaga suvekodus."

Artistide suvi on teadagi tegus ja Tanja Mihhailova pole erandiks. Lauljatar veedab pikki tunde stuudios ning esinemistel, kuid ta on sel suvel leidnud aega ka perekondlikuks suhtluseks ja reisimisekski. Spontaanselt otsustas Tanja külastada oma tuttavaid Belgias.

"Uudistasime ringi Brüsselis, vaatasime ilusaid maju. Jõudsime ka väiksematesse linnadesse. Kõige rohkem meeldisid kanalid Brugge linnas. Sõitsime ühel kanalil paadiga ringi. Täitsa Amsterdami tunne," kirjeldab laulja reisielamust.

Kui pärida kadestusväärse figuuriga Tanjalt suviste toidulemmikute kohta, poetab ta, et on suur kala ja mereandide ning värskete salatite armastaja. Kodus meisterdab ta kitsejuustust, salatilehtedest, tomatitest, röstitud pähklitest ja greibist värskeid salateid. Tema toiduratsioonis on kindel koht ka suppidel ja lihal. Palaval suvepäeval meeldib lauljatarile nosida kitsejuustujäätist. "See pole liiga magus, aga on samas värskendav," põhjendab Tanja oma vaimustust.