SÕRMUS SÕRME: Ajakirja People andmeil kroonisid Mila Kunis ja Ashton Kutcher oma armuloo pulmadega. Avalikkusele on paar end harva koos näidanud. Pilt on tehtud detsembris, kui Mila ja Ashton Los Angeleses kossumatšil käisid.Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
7. juuli 2015, 07:00

Mila Kunis ja Ashton Kutcher pidasid vaikselt pulmi

"Mu esimene päris suudlus oli Ashtoniga "Kuumades seitsmekümnendates"," pihtis omaaegse menuseriaali täht Mila Kunis hiljutises intervjuus. Ashton Kutcheriga tutvus ta võtteplatsil juba 17 aastat tagasi.

Ekraaniarmasstuse kandumine pärisellu võttis aega, kuid sel nädalavahetusel pidasid Mila ja Ashton maha pulmapeo.

Ehkki 31aastase Mila ja temast kuus aastat vanema Ashtoni pressiesindajad pole abiellumist kommenteerinud, kinnitab ajakirja People allikas, et näitlejad lasid end sel nädalavahetusel ametlikult paari panna. Pulmi võis juba oodata, sest kuulu järgi libistas Ashton Ukraina päritolu Milale kihlasõrmuse sõrme mullu veebruaris. Selleks ajaks oli "Musta luige" sekspomm juba beebiootele jäänud. Mila ja Ashtoni esiklaps, tütar Wyatt Isabelle, tuli ilmale mullu oktoobris.

Mila ja Ashton tutvusid telefirma Fox komöödiasarja "Kuumad seitsmekümnendad" (1998–2006) võtetel, kus nad kehastasid paarikest. Näitlejanna on tunnistanud, et ekraanisuudlus Ashtoniga oli tema elu esimene tõeline suudlus ja ta oli väga ärevil. "Me kõik armume filmistaaridesse. Mina abiellun oma lemmikuga," õhkas Mila ajakirja W värskes numbris.

Kuid armastus lõi lõkkele alles tükk aega pärast seriaali lõppu 2012. aastal. Selleks ajaks oli Ashtonil seljataga abielu endast 16 aastat vanema Demi Moore’iga. Algul väitis paarike, keda tihti koos nähti, et nad on vaid sõbrad, kuid peagi oli selge: siin susiseb midagi enamat.

Ashtoni ja Mila pulmade kohta on ajakirjanduses aeg-ajalt valehäiret antud ning ka näitlejatandem on rõõmuga segadust külvanud. Kui Kutcherilt märtsis teleintervjuus küsiti, on ta abiellunud, kõlas vastuseks: "Võib-olla." Uusaastatervituse allkirjaks pani ta Facebookis "Kutcherid", mis vallandas uue kuulujutuhoo. Ent nüüd kinnitab People, et oma privaatsust kõrgelt hindav paar on kooselu tõepoolest ära vormistanud.