Lenna ja Ingrid esmaspäeva hommikul "Suvehommiku" stuudios.Foto: Instagram/Raadio 2
Inimesed
6. juuli 2015, 14:57

Lenna Kuurmaa elust pereemana: kui tita magab, saab rahulikult laulda ja lindistada (13)

Täna äratas Raadio 2 kuulajaid "Suvehommikus" koos saatejuht Ingrid Peekiga külalissaatejuht Lenna Kuurmaa (29). Muu hulgas rääkis Lenna ka kahele pisitüdrukule emaks olemisest.

Hommikul kella 7-ks raadiostuudiosse tulnud Lenna ütles, et ta ärkab iga päev erineval ajal. "Päevad on täitsa erinevad. Mõnikord ma olen sel kellaajal juba täitsa virk ja usin, juba üleval beebidega. Aga näiteks täna, tuleb tunnistada, oli päris sügav unefaas sel ajal, kui äratuskell hakkas helisema," naeris lauljatar, kel kodus kasvamas kaheaastane Ami ja kolmekuune Matilda.

"Minu elurütm on üsnagi rahulik ja kodune praegu koos tüdrukutega. Väga mõnus on," ütles Lenna.

Ka sel suvel on Lenna üldiselt kodune, aga mõned üllatused muusikaarmastajatele on tal siiski plaanis. "Vaiko Eplikuga koos siis augustikuus on meil rohkem ülesastumisi tulemas. Aga muidu ma olen selline vaikne ja tasane. See aeg läheb nii ruttu mööda, küll ma jõuan jälle lavale ka ronida."

Lenna rääkis ka oma uuest loost, mis kannab nime "Suvehommik Setomaal". Nimelt sündis see Lenna ja tema elukaaslase Robert Vaigla koostööl. "Niimoodi me oleme vaikselt nokitsenud seal kodus neid lugusid teha ja teeme kindlasti edasi ka. Kui tita magab, on süles, saab rahulikult laulda ja lindistada. Pole üldse probleemi."