KAITSES POEGA KOŠMAARSE TREENERI EEST? Sean Combsil tekkis pärast poeg Justini jalgpallimatši treeneriga konflikt.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
4. juuli 2015, 08:00

Sangpommirünnakus kahtlustatud Diddy on puhas poiss

Räpimogul Sean Combs ehk Diddy võib kergendusest ohata: paistab, et tal ei tulegi kohtu ette astuda. Superstaar vahistati 20. juunil Los Angeleses UCLA ülikooli territooriumil, sest teda kahtlustati poja treeneri ründamises, sangpomm käes.

TMZ.comi andmeil marssis kuue lapse isa Diddy ülikooli spordikompleksis Ameerika jalgpalli mängiva poja treeneri Sal Alosi kabinetti, kuid järgnenud sündmuste kohta on andmed vastakad. Combs kinnitas, et kaitses vaid oma poega Justinit ja ennast, kuid politsei pidas ta kinni kahtlustatuna kallaletungis surmava relvaga, peksmises ja ähvardamises. Räpihiid tasus kautsjoni ja pääses paar tundi pärast vahi alla võtmist vabadusse.

Juhtunu juuri tuleb ilmselt otsida kismale eelnenud spordivõistluselt, kus jalgpallimeeskonna assistent oli Justin Combsi peale palju kordi karjunud. Isa Diddy pidi seda alandust pealt vaatama ja see võis tal harja tõesti nii punaseks ajada, et ta läks pärast matši treeneri juurde õigust nõudma.

45aastane Diddy, kelle varandust hinnatakse 735 miljonile dollarile, pidi 13. juulil kohtu ette astuma. Ent nüüd on kallaletungisüüdistusest loobutud. TMZ.comi andmeil võib Los Angelese prokurör soovi korral väänata räpikuulsusele süüdistuse kergemas kuriteos, kui ta seda vajalikuks peab. "Oleme tänulikud, et ringkonnaprokurör loobus kallaletungisüüdistusest," ütles Diddy advokaat Mark Geragos CNNile.

"See juhtum poleks üldse pidanud kriminaalõigussüsteemi osaks saama."

See pole Combsil esimene kord seadusega pahuksisse minna. 1999. aastal, kui räpparil oli armusuhe lauljanna Jennifer Lopeziga, esitati talle süüdistus ebaseaduslikus relvaomamises. Ööklubis oli puhkenud tulevahetus, milles sai vigastada kolm inimest. Combs tunnistati süütuks, kuid tema semu mõisteti süüdi kallaletungis ja inimelude ohtuseadmises. Samal aastal vahistati räpikuulsus New Yorgis seoses osalusega plaadifirma Interscope bossi Steve Stoute’i peksmises. Combs palus vabandust, süüdistus muudeti leebemaks ning ta saadeti viharavile.