Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
2. juuli 2015, 12:56

Bobbi Kristina otsis paaniliselt abi vaid mõni päev enne, kui ta leiti teadvusetult vannist (5)

22 aastane Whitney Houstoni tütar elas kuid hirmus koos 25aastase poiss-sõbra Nick Gordoniga enne traagilist sündmust. Bobbi tunnistas seda oma anonüümseks jääda soovinud usaldusväärsele sõbrale vaid mõni päev enne juhtunut.

Sõber saatis Brownile sõnumi, milles vabandas, et ei olnud tema kõnedele vastanud. Brown kurtis, et on õnnetu ning asi puudutab Nicki. Tal oli kõrini kaklemisest ja ettekirjutustest, mida võib teha ja mida mitte. Sõbranna lausus, et Nick ei vääri teda, vahendab Radar Online.

"Ta oli endast väljas, sest Nick sõnumineeris ja flirtis teiste naistega. Ta kahtlustas, et Nick petab teda," sõnas allikas.

Allika sõnul oli Brownil plaan sõbra juurde pelgupaika minna. "Ta oli väga masendunud ja võttis palju Xanaxit ning tahtis meeleheitlikult temast eemale pääseda," lisas allikas.

Gordon on olnud politsei uurimise alles alates ajast, kui Brownilt leiti näovigastused. Ühtlasi seisab ta Browni surmakorral silmisti potentsiaalse mõrvasüüdistusega.

Bobbi Kristina, Whitney Houstoni ja laulja Bobby Browni ainus laps, on olnud kunstlikus koomas alates ajast kui ta leiti 31. jaanuaril oma kodust teadvusetult vannist.
Mõne raportid näitavad, et Brown ja Gordon tülitseid mõni tund enne seda, kui Brown vannist leiti.

Raportite väitel on Bobbi Kristina koju viidud, et ta saaks rahulikult lahkuda.

Radar Online allika sõnul plaanitakse teda hoida Georgias ja võimalusel viia tagasi linnakoju, kus ta elas oma emaga. "See on parim, mis me sellises situatsioonis teha saame."