Forest Kämp aastal 2013.Foto: Margus Ansu / Postimees
Saund
28. juuni 2015, 14:34

KUULA LUGU! Forest Kämpil ilmus debüütalbum (1)

Kaks aastat tegutsenud Tartu ansamblil Forest Kämp on ilmunud debüütalbum "Sip El Gaad".

Album peidab endas käputäie väikeste inimeste suuri mõtteid ja arusaama ümbritsevas toimuvast. Iga rada räägib erineva loo, mis viit head sõpra - Jaan Seppa, Kaarel Tammurit, Mikk Valtnat, Peeter Tammurit ja Siim Valtnat - kõik need kaks aastat on kaasas kandnud.

"Püüame oma  eestikeelse indie-loominguga ühendada endas inimesi ning pakkuda kuulajale üksjagu äratundmist, meelerõõmu ja ka armastust, mis väljendub meile omaselt mitmel eri moel. Ehe armastus mõne inimese, looma või  paksude tuvide vastu – pole vahet, kõik on üks ja seesama hea tunne," rääkis Forest Kämpi liige Mikk Valtna.

Forest Kämp mängib koos alates 2013. aasta kevadest. Kokkusaamise mõjutusi võib otsida legendaarsest Tartu underground skeene'ist “Juss, Pane Biiti”, mis asjaosalisi tugevalt ühendab. 2015. aasta 30. mail jõudis ansambel tähiseni, mis igas bändis suurt ootusärevust tekitab - avaldati oma debüütalbum “Sip El Gaad”.

Forest Kämpi muusikud:

Jaan Sepp – vokaal

Kaarel Tammur- basskitarr ja taustahelid

Mikk Valtna - elektrikitarr ja taustahelid

Peeter Tammur - akustiline kitarr ja taustahelid

Siim Valtna – löökriistad

“Sip El Gaad” on ajalugu väärtustavatel põhjustel saadaval esialgu ainult jae- ja käsimüügis. Õige pea jõuab järg ka kõikvõimsa internetini.