Inimesed

Teadlased pahased: film "Jurassic World" maalib dinosaurustest vale pildi (16)

LISA KOMMENTAAR

Noh siis on lihtne28. aprill 2017, 16:02
filmime kana hästi suurelt ja ongi saurus valmis.
Mömin14. aprill 2016, 17:55
Ega see sulgede osakaal on ka yle paisutatud...et kui mönel liigil leiti siis peaks köigil olema vöi...ei usu. Krokodillil näiteks pole sulgi. Kes tahab, vöib suled juurde möelda
pffff26. juuni 2015, 16:50
Igavaim film mida näinud olen,see rohkem lastele mõeldud,polnud üldse põnev. Olen vist sellisest jamast välja kasvanud.Häid filmielamusi kaasmaalastele.
hahaa26. juuni 2015, 13:19
keda huvitab, millised nad filmis on???? SEE ON FILM....gaad, hankige endale elu!!! :D
no...25. juuni 2015, 18:01
teadlased ei saanud vist filmist aru....Seal filmis olevas saurustepargis olid GENEETILISELT muundatud ja "kokku pandud" dinosaurused :D
Väga põnev!25. juuni 2015, 12:37
Need filmid on tehtud heidutamiseks ja närvikõdiks nagu omamoodi ooperid kus "maharaiutud pea" pool tundi "surmaaariat laulab" Aga jah, eks taolised filmid inimeste arusaamu mõjutavad küll ja enamasti ikka vales suunas. Vaadake vaid neid märulifilme kus peakangelane läbi pekstakse, et ühtki tervet konti tal enam nagu olema ei peaks aga kui siis tõuseb ja hakkab "andma" et küll ja veel pole. Eks seepeale "meie tänavapoisid" on hakanudki arvama, et "väike klobimine ei tee viga" Vahel saab nalja kah - filmikangelane demonstreerib meisterlikku laskeosavust, paneb piraki ja piraki kasvõi kinnisilmi kõik kümnesse aga kui "tegelikuks" laskmiseks läheb siis ei saa enam kuidagi pihta, tühjendab pideme pideme järel aga ei midagi. Ma suurt neid filme ei vahi ja kui, siis enamasti vaatangi, et "kuidas need tehtud on" Nalja saab ikke kõvaste - kangelane võtab kapist relva, lisab padrunipideme ja tõmbab luku lõksudes kuuli rauda. Jõuab "sündmuspaigale" võtab relva ja tõmbab järjekordse padruni rauda, hiilib kusagile sisse ja tõmbab jälle padruni rauda, muudkui laeb ja laeb ja vahel on lausa ootamatu, et kui "laskmiseks läheb" siis tal veel mõni padrun salves järel on, kõik peaksid teab kus vedelema, sest ega see hunnik padruneid rauda mahu, ikka ükshaaval. Mis siin siis imestada kui näitsikud džunglis tikkkontsadel ringi jooksevad. Või kuidas, mes?
Looduskaitsja25. juuni 2015, 11:29
Leian, et viimane aeg on kõik saurused looduskaitse alla võtta.
Vaatasin filmi25. juuni 2015, 10:48
Mis saurused ! Vaadake seda naispeaosalist ( mingi halenaljakas nõitleja ) , kes TIKKKONTSADEGA kingadel JOOKSEB verejanulise sauruse eest DZUNGLIS ära ??? Lendavad saurused on eriti naljakad , mõnel on selline suur pea kehaga võrreldes aga lendab nagu varblane linna vahel . Hea nali on ka see , et kui kõige hullemat kiskjat VISUAALSELT ei ole näha , siis ronivad kolm ZPETSIALISTI sinna aeda tema nn. põgenemis tee kindlaks määrama ja olles selles aias tuleb kangelasel järsku kahtlus ja nõuab et looma asukoht tehakse kindlaks elektroonilise anduri abil ??? Ja ÜLLATUS ÜLLATUS , loom on aias ! VÕIMAS ! Isegi Tallinna Loomaaia kitsetalitajad on targemad ja ettenägelikumad . 3 esimese osaga võrreldes on see nagu mingi paroodia .
xxx25. juuni 2015, 12:03
Aga USA filmid ongi tehtud ajukääbikutele.meenutage Kolme musketäri kus Phortos
oli neeger ja aadlikud käitusid nagu purjus palgasõdurid või piraadid
režisöör25. juuni 2015, 10:48
palun vabandust. olin alles poisike, kui saurikud veel elasid. mälu pole enam see...
mell25. juuni 2015, 10:02
tavaline kana on ju ehtne dino
...25. juuni 2015, 10:01
Isegi filmis doktor Wu ütles, et need on koletised ja ei näe välja sellised, nagu peaksid. Vaid on aretatud sellisteks, et nad oleksid hirmsamad.
Ma ka25. juuni 2015, 08:49
pahandan, aga hoopis viletsa dialoogi ja halva n2itlemise peale...
hm25. juuni 2015, 08:13
Kah asi mille peale pahandada. Ma vaatasin filmi kus siga rääkis hanega ühes filmis inimene lendas ämmelga moodi. Ma küll ei pahanda - see ju film.
"Ma25. juuni 2015, 07:55
kah enam täpselt ei mäleta".
Mõistmatu25. juuni 2015, 07:50
... no ja siis? Ega see olegi dokumentaalfilm vaid lihtsalt fantaasiamaailm! Kuigi värvilised ja sulelised dinod oleks ju lihtsalt efektsemad :)