EI KAHETSE ÜHTEGI KOOS VEEDETUD PÄEVA: Laulja Kaire Vilgatsi abielu muusika­produtsent Johannes Lõhmusega on läbi, kuid naine ei kahetse ühtegi koos veedetud päeva ning on õnnelik, et nende armastusest sündis kolm last. Foto: Aldo Luud
Inimesed
22. juuni 2015, 07:00

Kaire Vilgats lahutab abielu (189)

Kaire Vilgats: "Pingutasime mõlemad, et suhet päästa, kuid kasvasime ikkagi lahku."

Kaire Vilgats: "Pingutasime mõlemad, et suhet päästa, kuid kasvasime ikkagi lahku."

"Lahkuminemise teema on meie peres mitmeid kordi üles kerkinud, kord muutunud teravamaks, kord vaibunud. Seekord olin lõpliku arutluse algatajaks mina. Tundsin, et Johannes, kellele jäi suures osas emaroll, ei saa ennast tööalaselt piisavalt palju teostada ega olla loomingulises mõttes vaba," pihib laulja Kaire Vilgats (39), miks tema pea 13 aastat kestnud suhe, millest kuus aastat oldi abielus ja kolm last saadi, muusikaprodutsent Johannes Lõhmusega (36) karile jooksis.

"Johannes väärtustab väga peretraditsioone, on usklikust perest pärit ning andis endast kõik, et abielu päästa, pingutasime mõlemad, kuid paraku see ei toiminud – me kasvasime lahku ja suhe läks lõppude lõpuks ikkagi lõhki," räägib Kaire rahulikul häälel ning lisab avameelselt: "Loomulikult oli see raske otsus, kuid see teema on olnud liiga pikka aega õhus, tiksus kogu aeg taustal."

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99