Jaden SmithFoto: Reuters / Scanpix
Film
20. juuni 2015, 12:58

Jaden Smith kehastub uues teleseriaalis grafitikunstnikuks

Will Smithi poeg Jaden Smith hakkab mängima Baz Luhrmanni poolt produtseeritavas Netflixi uues seriaalis "The Get Down" grafitikunstnikku, vahendab Variety.

Noor näitleja astub üles Marcus "Dizzee" Kiplinguna, andeka ning salapärase grafitikunstnikuna Bronxi lõunaosast.

Produtsent Baz Luhrmann ("Moulin Rouge"; "The Great Gatsby") väljendas heameelt noore näitleja entusiasmi suhtes. "Ta on alustanud oma oskuste arendamist "The Get Downi" jaoks, võttes isegi harjutustunde legendaarselt grafitikunstnikult Lady Pinkilt ning süüvides Bronxi aja- ja kultuurilukku."

"The Get Down" on teleseriaal, mille tegevus toimub 1970. aastate New Yorkis, keskendudes noortele tegelastele, kes üritavad oma elule muusika toel mõtet anda ning keda kehastavad uustulnukad Tremaine Brown Jr, Justice Smith, Shameik Moore ja Skylan Brooks. Lisaks astuvad seriaalis üles Jimmy Smits ("The West Wing"; "Sons of Anarchy"), Heirzen Guardiola, Yahya Abdul-Mateen ning Mamoudou Athie.

Sarja produtsentideks on Baz Luhrmann, Shawn Ryan ("The Shield"), Catherine Martin ("Mouling Rouge"; "The Great Gatsby"), Stephen Adly Guirgis, Marney Hockman, Thomas Kelly ning Paul Watter.

Sony Pictures Televisioni poolt toodetav teleseriaal debüteerib Netflixi vahendusel erinevatel ekraanidel 2016. aastal.