Blogid

Kuidas alustas eestikeelne Vabadusraadio (5)

LISA KOMMENTAAR

vaatleja22. juuni 2015, 08:49
Mina kuulasin nii eestikeelset kui ka venekeelset vabaduseraadiot,venekeelne vabaduseraadio andis juba teisel päeval vihje peale katastroofi kuidas laev ESTONIA aastal 1994 võis põhja minna!Välisraadiod olid juba CCCP aeg kiiremad tõe edastajad,peale Tsernoboli aatomikatla pauku rääkis üks rootsi raadio samuti teisel päeval et seal aatomi jaamas teostati suur experiment mis lõppe maailma jaoks suure pauguga!
Sputnik21. juuni 2015, 01:45
Mäletan,et Jossi ajal olid linnades üleval megafonid,millistest röökis raadio "Moskva". Siiani mäletan seda õudust....
tegelikkus20. juuni 2015, 11:52
Eestlased, kuulates Ameerika Häält, BBC-d jne igatsesid, et ka Eesti linnade tänavapilt ja rahvuslik koosseis sarnaneks New Yorgi, Londoni, Pariisi ja Brüsseliga.
Ja "american dream" tähendaks Eestile ka seda, et põlisrahvas elab reservaatides. Midagi sarnast üritatigi 14. juunil ja 25. märtsil ameerikalikult ellu viia, seda enam, et bolševistlik režiim Venemaal oli Wall Streeti projekt.
Juba 19. nov.1919.a. "Daily Herald" teatas: Me kontrollime Baltikumi, Soomet ja Poolat. Nende riikide iseseisvus on mõistagi vaid tinglik. Mitte ükski neist ei saa teha midagi ilma meie nõusolekuta. Sealsed valitsused olid võõra poliitika objektideks, mitte aga subjektideks, mida kasutati suurriikide omavahelistes poliitilistes mängudes.