Inimesed

Bobbi Kristina pere: me ei suuda teda hingamisaparaadi küljest eraldada (8)

LISA KOMMENTAAR

pole kahju20. juuni 2015, 13:45
mul pole kunagi kahju mõnest narkomaaninärust, puhas luhtaläinud enesetapp. aidake tal nüüd see lõpuni viia, elulooma sealt enam ei saa ja kellele seda narkomaani vajagi oleks. ma oleks poolt, et kõik narkomaanid hukkamisele ja maailm saaks mõnusam koht elamiseks.
totu20. juuni 2015, 07:35
Inimlikult igati mõistetav ja vahel,üsna vahel juhtub ka imesid.
Aga siiski.19. juuni 2015, 21:37
Muidugi oleks ju mõtekam nüüdseks juba minna lasta. Aga...veel juhtub imesid...täielikult.
???19. juuni 2015, 19:43
Aga mis saab, kui tuleb äkki elektrikatkestus? Avarii elektrijaamades, alajaamades, elektrikaablite katkemine, kaitsekorgid löövad välja või muud sarnast. Surm! Suurtes haiglates on vähemalt dubleeriv kohalik energiasüsteem. Aga kas seal kodus on varugeneraatorid või automaatselt sisse lülituvad, mahukad elektriakumulaatorid?
!!!19. juuni 2015, 19:39
Aga ta aju ju on sisuliselt juba surnud, seega ka inimene. Vaid aparaadid hoiavad veel mõningaid tema keha orgneid funktsoneerimas. Kas see on elu? Mingit lootust ju enam pole. Pige on see piinamine, kui teda minna ei lasta.
www19. juuni 2015, 17:55
mina arvan et see on nendale valetamine et ta tuleb sellest välja ja mõelge ta enda peale kas ta tahaks sellist elu ja kas TE ISE TAHAKSITE SELLIST ELU endale laske tal lennata inglite juurde ja las ta elab oma elu seal edasi
Nõme19. juuni 2015, 17:27
No miks on nii vaja? Kui ikka teada, et ei tule välja siis laske minna inimesel. Saab teine vaevast lahti ja saate teie ka edasi liikuda.
ei see20. juuni 2015, 00:42
vaheseik nende edasi-ega tagasiminekuid sega. Pole nemad need, kes mähkmeid vahetavad või kätt hoiavad, Isa naisepeksja, mees naisetapja, juu arvavad, et juurvili on juurvili, sanitar hooldab ja nemad siis tähelepanu võidavad. Pole need mehed osanud elavaid inimesi hinnata ega tõelisi tähti tunnustada või tänulik olla, mingit juurvilja nad juba käes ei lase, kui mingi kasu katkema peaks. Olgu selleks kasuks või gigalomehe suur ego liiga väikses hinges. Paar pisarat eetris pole ju liiga suur pingutus?