Foto: Vahur Lepvalts / Rannarahva muuseum
Saund
18. juuni 2015, 13:09

Viimsis algab Valgete Ööde Festival. Vaata, kes esinevad!

Täna algab Valgete Ööde Festival, mis toob Viimsi vabaõhumuuseumi maalilise miljöö keskele suurepärased Eesti artistid.

Taluõue kontserditel astuvad üles Kristiina Ehin ja Silver Sepp, Stig ja Elina, Tõnis Mägi ja Jarek Kasar. Pühapäevasel lastefestivalil saavad Eesti tuntud lastelaulud täiesti uue kuue Genka esituses.

Festival lõpeb jaaniööl traditsioonilise Viimsi jaanitulega.

·Valgete Ööde Festival saab avalöögi 18. juunil Kristiina Ehini ja Silver Sepa kirjanduslik-muusikalise kavaga "Iga hetk on kaev".

19. juunil annavad intiimse akustilise kontserdi Elina ja Stig. 

20. juunil laulavad-räägivad Tõnis Mägi ja Jarek Kasar ühisel kontserdil "Aed" neid jutte-laule, mis neile endale ikka südamelähedased on.

21. juunil toimub Valgete Ööde Festivali raames üks tõeliselt uhke lastefestival, kus kaasalaulmisest, räppimisest ja rokkimisest ei pääse keegi. Selle aasta Jazzkaare jaoks spetsiaalselt loodud ülimenukas lastekontsert "Nu jazz-hop" saab vabas õhus järje. Vägesid juhib Genka aka Henry Kõrvits, kes kaasab ülieksperimentaalses ettevõtmises endaga ka kõik lapsed ja nende vanemad.

Festival kulmineerub aasta kõige pikema ja valgeima ööga - jaaniõhtuga Viimsi Vabaõhumuuseumis 23. juunil. Suurel külapeol mängivad tantsuks ansamblid Audru Jõelaevanduse Punt ja Singer Vinger.