Üritused

TV3 video!

SKANDAAL EUROVISIONI ÜMBER: eestlasest pressijuhataja astus süüdistuse tõttu ametist tagasi (13)

LISA KOMMENTAAR

mis siin valesti on18. juuni 2015, 11:50
Rootsi laul ei olnudki hea! Eesti laul, oli kordades parem! Eurovisioon ei meeldi mulle enam ammu, sest siin mängus poliitika.Hääled naabritele ja naabritelt -naabritele! See peaks olema sama range ja aus, kui spordi hindamine-mingi kindlam hindamissüsteem.
Goodby to ESC17. juuni 2015, 18:10
eestlased panti rootslaste poolt jälle paika,pisteti kotti ning nurkka seisma. Niikaua ,kuni selliste organisatsioonide eesotsas on rootslased ja ka teised skandid (sisuliselt on ju Pervovision täiesti produtseeritud ja rezhiseeritud täielikult skandimaffia liikmete poolt) ,siis on tulemus sama ,mis suusatamise alade MM ja MK võistluste jms. korraldamisega, Bente Skääri ,Määrit Börgen ja kogu see kamp ruulib nii seal kui europdetsiooni võistlustel. Sisuliselt meie mees ju sotsiaalmeedias ei öelnud midagi valesti ,rootslased imbuvad kõikjalt aukudest pedestaalidsdele,kõik ümber on vaid nende etteastete kaunistuseks ja augu täiteks ,nemad otsustavad ,mis järjekorras ja millal sina ja kuidasa laulma pead,nad manipuleerivad isegi telepildiga oma kasuks (juba Sandra Nurmsalu ajast on iga aasta selline pull,et eesti ESC esindaja poolfinaali esitus on teles parim,seega upitatakse finaali või näidatakse pilti ausalt ,aga finaalis kui me sinna satume ja veel hullem olles favoriidid ,meid finaalis näidatakse teisiti ,halvemini ja nii me saamegi rõõmsalt neid 1,2 või kolmandaid peaaegu kindlaid kohti vaid 6,7 ,8 või lausa 22 või 23 kohana,Getteri,Birgiti ja ka Tanja näite varal võib seda järgi konytollida ,kes seda sooviks) ja see manipuleerimine ei lõppegi kunagi -rootsi esindaja võib plagieerida pea 70 protsenti laulust (Quetta),aga talle on võit pea et taskus. Isegi Hollandi kantri lugu sai teise koha ,aga meie Stigi lugu sai napilt 7 ! Kas see ongi ESC tulevik? Arvan ,et see meie euroklubi esimees ,mis ioganes selle peale rõhuski. Teine asi ,et oli loll ning ajastus vale,ka sõpru ei oska valida ,kelle peale loota ,tähendab niisugune lame eesti värk ehku peale ,nüüd sttus rootslaste heameeleks renomee endal,klubil ja muidugi eesti poolsel EBU-l täis ja svenssonid saavad aastat kümmet seda jälle nina alla hõõruda (nägite kuidas meile rootsilt selle tolmukeerutamise peale 0 punkti anti?) ,eestlased on ju nende arust nagu dopingukasutajatest valesportlased!
Aga tuleks tõesti nõuda ,et telepildi organiseeriks ka korraldajamaa tiim,see oleks maa au küsimus,praegu 2000 aastast on osavalt Ida-Euroopa uustulnukatele viidates rootslaste poolt sujuvalt kavalalt üle võetud pea iga ESC finaalvõistlus,aga see on teada tõde (nagu Putini venemaa propaganda on seda näidanud) ,see kelle käes on rezhiipult ja telekaamerad,selle käes on ESC ja tema võijad 8ja muidugi kihlveokontorid,kes võivad oma rahadega ka ju mängus olla ,vah on vaid selles ,et rootslased oskavad paremini ja puhtamalt hämaraid asju ajada ja liigutada showbisnise maailma.
mus siis?17. juuni 2015, 16:47
Eesti andis ju rootsile ikka 12 punni
...17. juuni 2015, 16:10
Pseudoskandaal, sest keda see tegelikult kotib...
mõelge17. juuni 2015, 15:40
see on ju eestlane mis sa sellistest juhmidest tahad.
17. juuni 2015, 16:32
papa kratzo17. juuni 2015, 15:26
...kas härrasmees tegutses nigu "siil udus" , mis oli tema ülesanne ja kes maksis???..., kas eestlaste sulerüütltel, kes rahva rahaga sattusid selle eurojama, otsa pidid veel olema keegi juhataja-talutaja kahhhh veel...
papa kratzo17. juuni 2015, 15:26
...kas härrasmees tegutses nigu "siil udus" , mis oli tema ülesanne ja kes maksis???..., kas eestlaste sulerüütltel, kes rahva rahaga sattusid selle eurojama, otsa pidid veel olema keegi juhataja-talutaja kahhhh veel...
nõmmekas17. juuni 2015, 15:14
Rootsi laul ei ole laul! Rootsis on väga palju häid laule loodud.Näiteks Agnes on and on jne.
Siin üks ilusamaid Eurovisioni laule. https://www.youtube.com/watch?v=TVpGcobq-Ug
junn17. juuni 2015, 15:12
astun ka tagasi...1 sammu17. juuni 2015, 13:43
:-)17. juuni 2015, 13:14
Kodanik17. juuni 2015, 13:12
Eurovisioon .. sel aastal on võitjalaul väga kummaline, olen selle nüüdseks täiesti ära unustanud.