Inimesed

Owe Petersell: umbes pooledtundmatute esitajate lugudest pääsevad raadiosse (41)

LISA KOMMENTAAR

:)18. juuni 2015, 19:41
Minuarust on Raadio Elmar Anne Veski ERAJAAM :D :D :D
Ajudele käib see metlane kisamine ...
r15. juuni 2015, 22:10
enamus neist kommentaaridest on raudselt hillar kohvi käekiri.kui tema tervitusi ette ei loeta on kohe mõttetu jaam.reformierakond ja elmar on kohvi homo 2 vihatuimat asja.äkki on owele silma peale visanud ja korvi saanud:)
Tundub16. juuni 2015, 12:14
Ilmselt on kommenteerima hakanud ka Elmari madalalaubalised saatejuhid ise?
Elmar võiks koondada oma saatejuhid ära ja lihtsalt muusikat mängida. Nii hoiaks ta raha kokku ja sokisahtli mängudega ei peaks eetrit risustama. Samuti teiste tobedate reklaamidega.
22. juuni 2015, 21:58
Ahto15. juuni 2015, 10:46
kunagi vaatasin ja naersin pahase hillar kohvi videolõike reporteri kodukal. ta polnud üldse elmariga rahul, sest tema tervitusi ei võetud enam vastu. siis sõimas ja õiendas nagu hull. siin käib täpselt samas sõnastuses jutt, nii et ka vist põhiliselt hillari kirjutised. jõudu hillar:-):-):-)
haaa18. juuni 2015, 19:38
Sa ise pole ilmselgelt Elmari kuulaja :D või oled mõne sealse pulgakommipoisi sõber :D
arvamus14. juuni 2015, 18:51
Veiko ja Tambetit kiidan, on meeldivad----------edu neile
vkr15. juuni 2015, 09:32
Aga mina kiidan Peterselli-poissi, kuigi ise pole Elmari kuulaja.
?18. juuni 2015, 19:43
:D mille eest sa teda kiidad siis :D
melomaan14. juuni 2015, 13:57
Kohutava playlistiga raadio on see Elmari raadio.Algselt mõnusaks eesti muusikat propageerivast raadiojaamast on saanud ühemeheeelistus saasta jaam.Kuulasin huviga ja enam kunagi ei kuula seda jaama ja ka eesti muusikud ainult irvitavad selle jaama üle tegelikult! Ja selle üle on kahju,sest me peaks just toetama eesti artiste! :((((
Elmari raadiole14. juuni 2015, 13:17
Pange need kommentaarid sii k oma koulehele vastukajasse Las rahvas loeb ja saab teada seda,et mida Elmarist tegeikult arvatakse.
Elmar on14. juuni 2015, 13:06
nagu si.ane Reformierakond, kiru neid kui palju tahes, jätkavad ikka samas vaimus edasi. Reformikate toetusprotsent on madalam kui muru ning Elmar kaotab kuulajaid iga päevaga. Varsti teevad saatejuhtid saateid vaid iseendale.
Muide14. juuni 2015, 13:14
Elmar ong Reforierakonna raadio, sest kuulub TRIO LSL gruppi ja selle omanik on reformikas Rein Lang.
Elmari ülemus on ka Kanal 2- e juht Urmas Oru ning seetõttu on Elmari raadio reklaam ka pidevalt Kanal 2- es nng jõulude ajal antakse võimalus "Jõulusoojust" teha Owe Petersellile, sest nad on kõik üks tiim.
Vahva14. juuni 2015, 12:57
on see, et Elmarist kirjutatud artiklite juures saab avaldaa tegelikku arvamus Elmari aadressil, est kommentaare saab ise salvestada. Elmari kodulehele pannakse üles vaid Elarit kiitvad ja ülistavad kommentaarid, ms võivad oll Elmari satejuhtide enda kirjutatud.
Tere14. juuni 2015, 12:46
Kuulan üsna harva raadiot üldse, aga see pilt, mis Elmari raadiost nende kommentaaride kaudu avaneb, pole just ilus. Öeldakse, et iga pood on oma juhataja nägu, kool direktori nägu ja raadio selle juhi nägu jne. Kõik need kaeblevad kuulajad on samuti raadiojaama kliendid, kes armastavad Eesti muusikat ja ilma kelleta raadiot ei eksisteeriks! Mind paneks tõsiselt mõtlema, kui kliendid nii palju kaebaksid, siis peab midagi ikka väga-väga valesti olema! Need pole kindlasti õhust võetud kaeblemised ja lihtsad virisemised raadio suhtes. See on nägu, mille olete oma kuulajatele jätnud, kahjuks. Soovin teile igati edu!
kas sa14. juuni 2015, 07:41
Priit koju ei tahaks minna, rikud ilusa pühapäeva ära, võta Liana ka kaasa
See14. juuni 2015, 11:22
Priit ja Mari-Liis peaks endale uue rahvamuusika jaama tegema. Ajudele käib see soigumine ja saatejuhtide kokkutamine. Saatejuhi jutt peaks olema sorav ja hääl ei tohiks häiriv olla. Priidu, Liana ja selle uue tüdruku rääkimine ja hääled ei sobi raadiosse. Pealegi on Liana laulja....... ei ole loogiline, et tegutsev laulja on raadios tööl ja mängib iseenda lugusid.
Normaane14. juuni 2015, 21:58
Ainus normaalne saatejuht Elmaris on olnud Mari- Liis Männik. Tema luges ikka koralikult tervituskirjad eetrisse.
Mis Vekosse puutub, siis tema pani stuudios kiljatama endise saatejuhi Gerli Padai pidevalt. Ei tea kas kippus külge lööma?
14. juuni 2015, 05:03
Ma kuulan ka Elmarit ja Eesti muss tõesti läheb rohkem peale, kui need välismaa rihannad. Lauri Hermani nohiklikkuse ja targutamise suudan ka ära kuulata, aga kui see jube mariliismännik seal tõelist iba ajab ja napakalt itsitab-irvitab, siis sulgen kiiresti raadio.
Need tarbimismängud ajavad ka kergelt öökima, peale igat laulu jälle korrutatakse kui head on sokid v suitsupekk. Samas kuulajaid on sadu tuhandeid, kes ei mängi seda mängu ja ei smsi, aga smsivad umbes paar tuhat ja nende jaoks korrutatakse seda, et sponsiraha ikka kätte saada. Arusaadav, et raha on vaja, aga mõõdukust osatakse ka hinnata.
Hommikupoisid Tambet ja Veiko meeldivad, ei käi närvidele ja suudavad end pisut tagaplaanil hoida, kuigi norida muidugi võiks.
Elmar on Eesti lauljatele ja Eesti mussile ainuke väljund üldse.
Elmar on14. juuni 2015, 12:48
omadega ammu põhjas, ainult need sok sahtliängud ja muud reklaamid aitavd teda veel vee peal hoida.Elmar on reklaairaadio, kus mängitakse enim vaid neid artiste, kes Elmarile hästi maksavad.
Teadjamiis13. juuni 2015, 23:07
Huvitav, et kui Padar annab loo, siis ongi kohe hitt, mida mängitakse, röhitsegu seakombel või terve laul. Tegelt on nii nagu venemaal, kui pappi on oled tegija ka kohe. Ma usun, kui enda kraaksatuse linti võtan ja koos nt. 10000.- ümbrikuga Elmarisse viin, mängitakse kindlasti 2 korda tunni jooksul ja kindlasti oleks ka koht edetabelis garanteeritud. Teine aspekt on see, et egas kõik võimalik eestikeelne muusika, mis eestis põlve otsas kokku klobitakse viiakse ju Elmarisse. Kuhu mujale.
Teadjamehele14. juuni 2015, 01:33
Loomulikult saab Elmaris lugu tabelisse sel juhul, kui Owe Petersellile on altkäemaksu makstud. Mingit süsteemi neil ju pole seal, et kuidas lugu edetabeliise pääseb. Ikka ümbrik pihku suure summaga ja lugu on edetabelis kuid või aasta.
Mõni lugu pääseb edetabelisse ehk ka nii, et mõni noormees teeb Petersellile silma ja teevad kusagil kähkuka ära.
Kui vaadata lugusid, mis Elmari edetabelis on, siis tekib küll küsimus, et kuidas sihuke saast saab edetabelis üldse olla ja kes neid lugusid üldse hindavad?
22. juuni 2015, 22:10
Hillar, ainus, kellest kogu selle prügi peale siin kommentaariumis halb mulje jääb, oled sina ise. Loomulikult saab iga peaga inimene aru, et suurem osa siinsetest negatiivsetest kommentaaridest sinu enda kirjutatud. Otsi omale mõni hobi või miskit, mitte ära sisusta oma päevi inimeste mustamisega, keda sa ei tunnegi. Või siis ava oma eraraadiokanal, kus sa saaksid iga päev hommikust õhtuni tervitada ja Anne Veskit kuulata.
mida13. juuni 2015, 17:19
penskari kõrvad ka kuulma peavad, olin sinust teisel arvamusel aga nüüd panen sind Liana ja Priiduga ühte patta
ärge13. juuni 2015, 14:03
palun oma Elmari laule laske, mõttetu kraaksumine see on enese upitamine, Priit ja Liana võiks ja peaks töökohta vahetama, nad ju ainult puterdavad---------või vahetame kanalit
Kes on Lauri Hermann?13. juuni 2015, 13:29
Lauri Hermann on selline ülbe tegelane, et näiteks Elmari pidudel ei anna ta teistele DJ- le võimalust pulti minna, sest tal on vaja vaid endal särada. Kusagilt intervjuust lugesin kunagi, et Lauri Hermann kurtis, et ta sõidukil torgatakse kummid läbi. Järelikult on ta oma ülbuse tõttu vihatud tegelane. Armastatud saatejuhiga selliselt ei toimita.
Ehk oleks aeg Lauril, Priidul, Lianal ja Owel Elmarist jalga lasta? Nemad on ennast ammendanud ja kui Elmar tahab kuulajaid tagasi võita, peab ta muutuma ning vaja on uusi saatejuhte. Andres Panksepp võiks tagasi tulla Elmari peatoimetajaks. Andrese ajal oli Elmar tipp- topp raadiojaam.
Elmari fänn13. juuni 2015, 15:06
Minule just meeldivad need saatejuhid, kes praegu on.
Imestama paneb see, et kuidas küll mõne laualu võib päeva jooksul nii mitu korda lasta, nii, et süda läheb pahaks. Momendil on selleks Jüri Pootsmanni "Torm".
Mulle see laul üldse ei meeldi.
arvi13. juuni 2015, 13:28
Mida rohkem erinevaid esitajaid seda parem Mitte nii nagu Sky pussis ja staar fm. -is. Ühed ja samad laulud kogu aeg. Minu lemmikud on 1. Retro fm. , 2. Ring fm. , 3. Elmar. 4. Vikerraadio. 5. Dfm. 6. sky pluss ja viimane on Staar fm ja Uno raadio.
Endine Elmari kuulaja 13. juuni 2015, 12:55
Juba pool aastat ei kuula Elmarit, sest nende idiootne poliitika ajas oksele. Parim eraraadiojaam on TRE Raadio ja seal on soovisaade näiteks igal argiõhtul kolm tundi ja reedeti suisa 6 tundi. Eetrisse loetakse kõikide tervituskirjad ja mängitakse ka kõikide soovilood. Elmaris on ainult nägudepoliitika. Kõige nõmedamad ja mõtetumad saatejuhid Elmaris on Priit Rand, Lauri Hermann ja Liana Kolodinskaja.
Internetis on olemas ka Elmari kodulehekülg ja sinna pannakse vastukajana üles ainult Elmarit kiitvad kommentaarid. Ühtegi kriitikat sisaldavat kommenaari avaldata. Elmar on eneseimetleja ning oma ülbe poliitika tõttu on nad kaotanud juba sajad tuhanded kuulajad. Hiljutise EMOR- i küsitluse tulemusena oli Elmar kolmandal kohal. Mõni aasta tagasi oldi veel kuulatavaid eraraadiojaam, aga nüüd enam mitte.
Kroonika valis lemmikuid. Ainult Owe Petersell figureeris algselt selles tabelis, aga seegi ülbik ei pääsenud finaali. See kõik näitab seda, et Elmari allakäik jätkub.
Ja mis on Elmari edcetabel? Edetabelisse pääsevad põhiliselt need laulud, mille sõnade autoriks Owe Petersell ise. Om akirjutatud laule hoiab Petersell tabelis kasvõi aasta otsa. Kas seda poliitikat saab normaalseks pidada?
Paljud tervitajad on loobunud Elmarisse kirjutamast ja Elmari kuulamisest üldse.
Soovitan kõigil kuulata Tre Raadiot www.treraadio.ee , sest see raadiojaam täidab ilusti kõikide soovilood ja mängib ühte artisti ka ühes saates mitu korda, kui soovitakse.
Imelikud inimesed.13. juuni 2015, 15:09
Kes sa üldse selline oled, et kribad siis paljude Elmari raadiokuulajate eest?
Imeliud Inimesed13. juuni 2015, 15:22
Tean täpselt seda, et mis Elmaris tomub.
Tõsi13. juuni 2015, 15:23
Elmar on tõeti saastraadio ja seda kuulata pole mõtet.
nipitiri22. juuni 2015, 13:52
Hillar kohv jälle platsis
nipitiri22. juuni 2015, 13:53
hillar Kohv jälle platsis
Hillari fänn23. juuni 2015, 16:49
Hillar, Sul veidi häbi ei ole juba neid samu kommentaare erinevate nimede alt üles riputada? Normaalne täiskasvanud inimene, ei saada iga jumala päev raadiotesse tervitusi ja ei arutle Facebook-is igapäevaselt selle üle, kes keda ja millises raadios palavalt tervitas! Kui Anne Veski Sul külas käis, siis ütles ta, et pole kunagi varem nii mustas elamises käinud. Palun lõpeta nüüd oma ebaõnnestunud katsed kõva meest mängida ja võta lapp kätte ning adu koristama. Mõtted jätavad Sul samuti kahtlase mulje, ehk pakud mõnele ajukirirgile väljakutset?
inimene31. juuli 2015, 13:09
Issand, nüüd peab Tre raadiole kaasa tundma, hillar kohv oma kakukese ja veel mõne fb-i sõbraga on iga päev platsis ja tänusõnad ja lindistused fb-i lehel. anne veski laulab iga päev, ajuvabadus, aga selline ongi hillari elu peaasi et tervitada saab ja anne veski laulab. õue peal õitseb ohakas ja tolm matab toas hinge, aga seda hillar ei näe, ei tea kas ta ennast ja riideid ka peseb või, kuidagi kahtlaselt mustad tal need kõik
kiti13. juuni 2015, 12:49
pärast seda kui owe valis eurolauluks birgit õigemeele võiks ta ennast .........panna
värdi13. juuni 2015, 10:58
kui raadio muusikaline pool kujuneb Owe maitse järgi ja mängitud lugude järgi tehakse edetabeleid....siis kas selline eesti muusika kajastamine on ikka objektiivne?kas tõesti on näiteks soovisaate puhul raske mängida fonoteegis olevat lugu kuigi see ei ole eesti mõistes kuulsa tegija oma ja seda vähe küsitakse?kui mängitaks rohkem,oleks ka tellijaid rohkem-see põhimõte elmaris ei tööta...kahjuks.
kk13. juuni 2015, 09:47
Elmar on igavaks läinud, Priit on täitsa mõttetu aga edu ikkagi!
tere!13. juuni 2015, 09:37
igavaks on ELMAR läinud, kui Priit eetrisse tuleb,panen raadjo kinni--mõttetu mees, samas võinVeikot küll ja küll kuulata
vkr13. juuni 2015, 09:28
Tubli, Owe, ja jõudu Sulle sellest rägastikust läbi murda :)