Inimesed

Urmas Kibuspuu viimane kallim Tatjana Järvi: olnuks talle rohkem aastaid antud, jäänuks me kauaks kokku… (74)

LISA KOMMENTAAR

Valikud,15. juuni 2015, 21:25
loobuda aastaid varem? Kuid meie publikuna aina ootasime lisa veel ja veel.
Suur kaotus15. juuni 2015, 12:52
...nii võimsa näitleja arvelt:( Ta mitte ei olnud, vaid ON ka edasi üks suur näitleja, kellest ka meie lapselapsed veel kuulevad. Sooja südamega vaatan ETV2 pealt iga näidendit, kui Kibuspuud esitletud! Mis puutub Tatjanasse, siis võin vaid häguselt aimata, mida see väike, armas, särava naeratusega naine võib tunda- 2 meest matnud ning ühe vägivaldse suhte seljatanud...Kallis Tatjana, Sa väärid vaid head! Keskendu perele, sõpradele ja meenuta vaid head, sest seda ei saa keegi Sinu käest ära võtta. See hea, mis oli, jääb alatiseks vaid Sulle!
kõik14. juuni 2015, 18:15
eeldused olid olemas,aga Urmas tegi musta huumorit
Pärnumaalt14. juuni 2015, 17:32
Kibuspuust on meeletult kahju, et nii varakult ära võeti! See eest on ta jätnud rahvale suure ja kustumatu jälje! Aitäh, armas Urmas, et olid ja elad meie südameis edasi...Aga...Kes siin Tatjana kohta pahasti ütlevad, ütlen mina, et tegemist on äärmiselt kena, naiseliku ja targa naisterahvaga. Jah muidugi ta mõtles, et pärast Urmast enam ühtki meest enda ellu ei lase, aga saatusel olid teised plaanid! Kaunis naine ei jää elulõpuni üksikuks, see on selge. Aga see, et Kilgas oli vägivaldne...vaat see oli mulle suur üllatus, halb üllatus:( Seda teadsin, et tal olid suured probleemid alkoholiga, et märatses, aga vaat klobimise peale ei tulnud...Sellised need vägivaldsed mehed juba on, et väliselt jätavad kena mehe kuvandi. vaene Tatjana! Aga nagu ma juba ütlesin, tark naine- juba seepärast, et vägivaldse mehega kokku ei jäänud!
to Pärnumaalt14. juuni 2015, 21:02
Kui mees on vägivaldne, siis naine näägutab, provotseerib, iriseb.
Ära hakka irisema, olen ise ka naine.
Krista14. juuni 2015, 21:22
Misasja sa ajad? Et kui naine iriseb ja viriseb, siis on mehel igati ÕIGUS olla vägivaldne??? Mida ma just praegu loen? Minu õde elas 3 aastat koos vägivaldse mehega ja ma võin selle peale lausa mürki võtta, et ta ei ole elus olnud näägutav naine, vastupidi. Meile tuli üllatusena, kui kuulsime, missugune ta mees on! Õnneks jättis selle haleda vennikese maha ja isa lubas selle värdja isiklikult maha lüüa, kui mu õe lähedusse peaks veel kunagi ilmuma! Kuna eesti on väike, siis selgus, et sama värd oli mu uue kolleegi endine abikaasa ja üülatust üllatust- just mehe vägivaldsuse tõttu abielu lahutati! Nii, et sina targutaja pole keegi muu, kui vägivalda õigustav hale vennike, mitte NAINE!
sulle vägivaldne15. juuni 2015, 10:44
Kes sa siin õigustad. See vägivaldsete meeste tüüp-kaitselause: Aga naine nääääääääägutab! Tead mis see on? Enne, kui oma naist näägutamises süüdistad, vaata enda sisse! Kui naine teema üles võtab, otsi esiteks endas vigu ja mõtle, kui HEA mees sa oled olnud!? Ja kui ise oled olnud ideaalne mustermees ja naine sinu arvates ilma põhjuseta näägutab, siis jäta maha- kes käseb näägutava naisega koos elada? Haledad on sellised ...meheks neid nimetada ei saa, kes nii räägivad. Aga mis puutub Tatjanasse siis armas ja kena naine, keda saatus pole just hellitanud. Pea vastu Tatjana!
21,0215. juuni 2015, 11:59
Asi ikka meestes, osad peksavad, paljud mitte. Osad ei tule toime emotsioonidega, paljud suudavad kontrollida emotsioone, mitte ei lase emotsioonidel enda üle võimust võtta.
Keegi meist ei ole veatu. Pole veatud ka need samad mehed, keda sina kaitsed.
Kui meie normaalsed mõtleks ja tegutseks nii, nagu teie, siis oleksite teie vägivaldsed kõik juba ammu kastis.
Aga pole hullu, lõpuks ongi kõik puuriahvid puuris.
K.T15. juuni 2015, 12:26
Ükski inimene pole veatu, ka naised mitte, aga asi pole selles. Selline "viga" nagu õllekõhu kasvatamine või sokkide vedelema jätmine on veel võimalik välja kannatada, kui tegelikult on tegemist hea ning armastava mehega, aga füüsiline vägivald, kulla mees, see ei ole v i g a, vaid ravimatu h a i g u s, millega ei saa, ega tohigi leppida!
no täpselt15. juuni 2015, 12:43
seda minagi ju üritan selgeks teha, et ei ole mõeldav, kui me asju vägivaldselt lahendaks. Mees jätab soki maha, ma siis kohe pudrunuiaga..., et ise tahtis ja provotseeris. Samas ei saa naisi süüdistada, et valesti käitus.
Kel siis õigus otsustada ja karistada? Ma arvan, et kohtul.
Need haavatava hingega mehed, kes naiste terrori all väidetavalt, võiksid naise maha jätta, või siis kohtusse kaevata.
rashomon15. juuni 2015, 16:13
Ju sa ei tea mis on elada iriseja ja vägivaldse naisega. Ja seda meie süsteemis, kus alati on süüdi mees!
kle sina16. juuni 2015, 11:38
vaene tagakiusatud mehike, kus on su mehelikkus? Astu minema oma paha naise juurest, milles küsimus? Asi pole süsteemis, vaid selles, et naisi süüdistavad vägivaldsed mehed ajavad kogu maailmas ja igas "süsteemis" sama juttu- hoopis naine on vägivaldne, mis sellest, et ammu on kindlaks tehtud, et vägivaldsete naiste protsent on OLEMATU, võrreldes vägivaldsete meestega! Nii, et ära tule ajama. Sinusugune jobu on igatahes süüdi! Ära loodagi, et keegi sulle kaasa tunneb.
Faktid kontrollimata14. juuni 2015, 12:22
Artikli autor väidab, et Maria Klienskaja oli U.K. kursuseõde, tegelikkuses lõpetas ta lavaka
eelnevas 6. lennus koos Elle Kulliga.
Kurb,et viimased eluhetked veetis kõigi poolt jumaldatud näitleja üksi.End tema
viimaste sõbrannade hulgas esitlev inimene sai väidetava kallima haiglateate kolleegi
isalt ja oli saatuslikul õhtul varieteetööl- kerkib õigustatult küsimus, kes olid tegelikult Urmasele
kõige lähemad, keda ta armastas...Vastus on läinud koos temaga..Sügav kummardus varalahkunud
südamete printsile..
14. juuni 2015, 13:46
kunagi oli emaga intervjuu ja ema ütles, et
tuli kuumal juunikuu päeval koju. urmase toast kostus hirmus kisa. läks tuppa vaatama, urmas seisis tooli peal püsti ja kisas, ütles emale, et ära arva, et ma olen lolliks läinud, mul on meeletud peavalud. ema kutsus kiirabi. need tegid süsti ja läksid ära. aga see ei aidanud ja ema sokutas poja haiglasse. samal ööl poeg suri.
võimalik, et mõned asjad on mul valesti meeles, aga midagi sellist oli.
jah14. juuni 2015, 15:09
tal oli armastav ja hoolitsev pere, kes suhtus suure lugupidamisega ka kolleegidesse ja tuttavatesse
aritmeetik15. juuni 2015, 05:34
Kips oli Elle Kulli kursavend, kuid paraku ikka legendaarsest 7 lennust.
Kõik selgeks15. juuni 2015, 09:34
Maria Klienskaja ja Elle Kull lõpetasid kaks aastat varem 6. lennus,
Krjukov, Kibuspuu jt Panso viimases, legendaarses 7. lennus
Kõik selgeks15. juuni 2015, 09:44
Elle Kull ja Maria Klienskaja lõpetasid 6. lennus 2 a. varem,
Krjukov, Kibuspuu jt Panso viimases, legendaarses 7. lennus
LOLLID14. juuni 2015, 00:18
MIS te arvate targad oskan ka mina nalja teha- palju on kaks korda kaks, õige vastuse saad siis kui õieti vastad, nüüd lähen magama.
mulle13. juuni 2015, 23:40
meeldis nali, kus U.Kibuspuud ja A. Paluveri peeti õeks ja vennaks!Nad ise ütlesid, et on ühemunaraku Kaksikud!Nali ikka avitab!Ise vaga noorelt leseks jäänud, pean ütlema , et elus on vaid 1 tõeline armastus, teised on vaid veepinna virvendus!
Aili13. juuni 2015, 22:45
Lubage Tatjanal unistada ta niigi õnnetu.
mahategijatele13. juuni 2015, 22:30
Kui ükskord enam Avandit ja Seppa pole,siis kirjutatakse kommentaariumis, et mis need A. ja B. , aga vaat kus need Sepp ja Avandi alles olid tegijad, need uued ei saa ligilähedalegi!...
miskipärast puudub sellesse usk14. juuni 2015, 12:03
et avandi jääb eestlastele hinge.
Tal tõesti tähtis ÄI,aga ....
Must huumor on tänane trend.16. juuni 2015, 18:00
Nii nagu ikka. Kommentaarid eemaldatakse kas kommenteerivate enda palvel. Tahtsin vaid öelda seda, et Kibuspuu polnud ealeski poliitprostituut nagu mõned masendusnalja meistrid. Kelle nimi unununeb varsti.
h.k.13. juuni 2015, 21:11
Mul pole Tatjana vastu midagi.Natuke kummaline on aga see,et tal on neid mehi ikka hulgi olnud ja iga nimel võtab ajakirjanduses aina sõna.
13. juuni 2015, 21:27
ja sina pead iga artikli juures sÕna võtma?
no15. juuni 2015, 12:34
kui nad ära lähevad või ära surevad, siis mis teha?
Eks kõik me taha seda ühte õiget, aga kui õiget ei leia, siis ühega ei vea kuidagi välja.
Igal ühel oma saatus ja omad õppetunnid omandada.
Mehed tahavad, et iga naine üks kord elus ühe mehega korraks oleks ja pärast elu lõpuni õnnetu oleks. Aga naistel hoopis teised plaanid, mis sitasti see uuesti. Ei ole naised meestest nii erinevad, kui mehed seda sooviksid.
Teadja13. juuni 2015, 18:43
Tatjana Järvi? Aga Tiiu Laansoo? Kukus istus ta lõpuks Tiiuga.
EI OLE KOLE,13. juuni 2015, 17:42
kole on see,kes nii ütleb.Tatjana pole kole, olen näinud teda teles ja näinud ka intervjuud temaga ning ka selle järgi võib kinnitada ,et on kena inimene.
Aga jutt oli hoopis URMAS KIBUSPUUST JA selle kohta võib öelda,et tõesti kahju on,et nii andekat näitlejat enam pole .Kahju,et nii varakult pidi lahkuma--Urmas oli ikka superandekas näitleja.Ka tema koomilised rollid olid super--pole ammu nii lahedat nalja saanud ,kui tema koos Krjukoviga tegi.Need olid ikka tõesti head naljad,lahedad osad.See praegune AVANDI JA Sepa nn."naljasaade" on hale selle kõrval,mis URMAS JA JÜRI tegid.Ei pääse ligilähedalegi !
Nii ongi13. juuni 2015, 20:14
Vaatamata noorele eale, Kibuspuu kohta kõlbab sõna: legend. Praegustest näitlejatest ei tule ühtegi meelde, kes selle legendi tiitli välja kannaksid. Raivo E. Tamm tõmbleb hirmsasti, teeb nalja, aga tulevane legend... no ei ole. Samuti nimetatud Avandi ja Sepp.
meenub stagnaaeg13. juuni 2015, 17:27
Keskerakond Simsoniga viigu sisse lesepension Tatjana Järvile. Teistele ei laieneks see. V-B olla mõnele erandile ja väga erakordsele inimesele. Teised ei ole kuulsad ega rahvale midagi andnud.Kaie Kõrb äkki. Tema sai KE kaudu töö.Teda tuleb elu lõpuni lilledel kanda. Valige inimesed,KUI TE OLETE INIMESED omale õige töö.Rahas ei ole küsimus.
13. juuni 2015, 21:13
`/14. juuni 2015, 09:02
mari13. juuni 2015, 17:22
jälle üks lesk siin upitab ennast. kibuspuu oli tegija aga see naine võiks nüüd palju aastaid mehe surma ta rahule jätta. Tänapäeval ei saa öelda, et oleksime ikka koos, no ikka võibolla ei oleks, pealegi see naine nii kole.
must lesk13. juuni 2015, 15:53
erwin16. juuni 2015, 18:07
Nii lahe sõnapaar - must lesk! Kaifin seda täiega.
Minge nüüd13. juuni 2015, 15:35
Abel ja Nõmmik olid kõigist üle.
13. juuni 2015, 21:14
Artikkel on Kibuspuust.
Täpselt.14. juuni 2015, 09:47
Abel ja Nõmmik,Kibuspuu ja Krjukov.
mis on saanud sellest kaunist naisest?13. juuni 2015, 15:05
13. juuni 2015, 21:17
Minuteada oi abielus Kilgasega, kes oli vägivaldne, siis kurameeris Kibuspuuga, kes kahjuks lahkus liiga vara ja siis abiellus Raivo Järviga, kes ka kahjuks lahkus liiga vara. Praegu teadaolevvalt on üksik daam.
tiia14. juuni 2015, 11:46
Peale Kibuspuud oli ikka abielus Tõnu Kilgasega, neil on laps Ellen Kilgas. Tõnu Kilgas oli jah vägivaldne ja hakkas semmima Katrin Karismaaga. Katrin Karimaa olles abielus Krummiga sünnitas Tõnu Kilgase tütre- Piret Krummi. Katrin Karismaa- Krumm tegi palju südamevalu Tatjanale. Tatjana ja Tõnu Kilgas lahutasid ja siis abiellus Tatjana Raivo Järvile.
15. juuni 2015, 01:35
sorry - ajasin järjekorra vähe sassi - vana pea, mis tettä
väiksed käärid siin13. juuni 2015, 14:59
rohkem aastaid ja kauaks... ei saa kauem kokku jääda, kui on aastaid. see selleks.. Kibuskpuu oli ikka tegelane. ja veel Krjukoviga... võta üks ja viska teist. super näitlejad.
khmm13. juuni 2015, 13:30
Järviga tõesti palju sarnasust välimuses.
MM14. juuni 2015, 11:38
Pagana interet13. juuni 2015, 12:12
Artiklit on täna peaaegu võimatu lugeda. Pidevalt hüppavad ette mingid Shoppa, turvakaamerate ja kalosside reklaamid!
Kibuspuule aga respekt (ise olen sama vana)!
Olid ikka vanal ajal isikupärase karmaga näitlejad, mitte praegused veiderdajad!
jah,olid mehed,kes ei13. juuni 2015, 16:53
häbenenud olla suured näitlejad.
no13. juuni 2015, 19:32
Lae alla Adblock plus ja see probleem on lahendatud... Omal on ja ükski reklaam ei sega enam.
tol ajal13. juuni 2015, 10:21
teadsid ju koik, et Kibuspuu kais ja kais arstide juures, ehk ei tahtnud naisele raakida. Kas ta ei kaonud vee. neljandas haiglas, koige uuemas haiglas.
Eks ka siis oli nii, et raviv arst ei pidanud nou teiste arstidega, uksida voib palju jaada markamata ja eks Kibuspuu ei hadaldanud arsti juures nagu rasked haiged ikka ja nii ei saagi ravi. Ka siis oli Venemaal arste, Leningradis tehti samal ajal sudame siirdamine kui Kaplinnas, ainult sellest ei kirjutatud, aga rasked haiged kaisid ikka Leningradis, seal oleks ka Kibuspuu ajukasvajaga abi saanud.
13. juuni 2015, 21:19
Ajuvähk on ikka VÄGA RASKE HAIGUS. Ega arstid Jumalad ole, et igaühe päästa suudavad. Mul lähedasel lõigati ajukasvaja välja - kasvajat enam ple, aga opi tagajärjel on 100% töövõimetu (kuid siiski elus).
?13. juuni 2015, 10:14
Üks vanaema.13. juuni 2015, 10:12
Kibuspuu ja Järvi küllalki sarnased mehed, välimuselt. Ei olnud tal meesteõnne.
13. juuni 2015, 21:20
Ilusad mehed joovad, liiderdavad ja kolgivad, koledad mehed hoiavad (vanasõna).
15. juuni 2015, 12:49
no Järvi oli küll vägagi nägus mees:) Teisi sõnu ilus ja hea, ma arvan. Egas seda headust me teada ju või.
Kuigi jahh, Urmasega tõesti sarnased.
13. juuni 2015, 10:03
naine arvab, et mees ei teadnud haigusest midagi.
aga kunagine katkend ema intervjuust
“Valud hakkasid varsti pärast lavakooli. Käisime temaga arstide vahet, ikka öeldi ühte ja sama - üle töötanud. Ta rääkis, et kui pikali heidab, käib terve tuba ringi. Viimases lõpus ei saanud ta pead pesta, ei saanud kummarduda, õde pidi aitama. Aga arstid ütlesid, kõik on korras... Me ei kartnud midagi tõsist. Aga tegelikult oli väikeajukasvaja,” räägib ema Helju.
midagi oli siiski teada, aga võib olla ei tahtnud naisele liigset muret valmistada. elas oma haigusega üksi
ma ei teadnudki, et Kilgase ja Järvi vahele mahtus ka Kibuspuu13. juuni 2015, 09:42
Kibuspuu-Krjukov, olid mehed, keda järgi ei tehta. Nüüdsed Tujurikkujad on nende kõrval mannetud.
13. juuni 2015, 10:02
mitte vahele. vaid kibuspuu, kilgas, järvi. ikka nii peaks see järjekord olema
Ajad muutuvad, muutuvad ka naljad ja nende tegijad.13. juuni 2015, 11:14
Miks sa arvad, et Sepp ja Avandi üritavad Kibuspuud ja Krjukovi järele teha?
ei13. juuni 2015, 16:51
küündi. Isegi oma äia abiga ei küündi.
15. juuni 2015, 01:39
mis see Avandi äi Kibuspuusse ja Tatjanasse puutuvad? Ja kas Avandi on süüdi, et kes ta äi on -nad pole äiaga ühe ala tegijadki? Mulle meeldis Avandi ammu enne kui sain teada, kes ta äi on
13. juuni 2015, 21:21
Eks ta unustas, et peab sulle ka aru andma.
ants13. juuni 2015, 09:29
Palun mitte laimata nii võrratut ja andekat noort näitlejat!
kangelased13. juuni 2015, 09:14
Kibuspuu,Abel,Baskin...on tegelased kelle sarnaseid sünnib kord saja aasta jooksul, kui sedagi.
oh heldene aeg13. juuni 2015, 14:12
lol, kuidas siis juhtus, et kohe 3 sündis ühel sajandil?
ja kas krjukov, nõmmik, põldroos, uuspõld tõesti klass kehvemad mehed? don't really think so. nii et statistika näitab, et neid sama andekaid sünnib ikka umbes 5 aasta tagant.
to oh...13. juuni 2015, 19:36
Vaata, Krjukov ja Nõmmik küll, aga edasi on jubatüesti klass kehvemad.
vabandust, parandan13. juuni 2015, 19:37
Mitte jubatüesti, vaid juba tõesti.
zxc14. juuni 2015, 06:04
Uuspõld ja põldroos ei ole nende kõrval midagi.
veteran13. juuni 2015, 08:37
Kibuspuu ja Krjukov olid viimased tegijad- meie nali ja huumor mõrvati Pikri sulgemisega sest seal pilati pedesid ja lolli euroriigikorda. Ei enam me maal nalja- vihkamine ja rahva röövimine on hoos.
mida pekki?15. juuni 2015, 00:03
Pikker sulgus aastal 1995 ja seal oldi tänapäevases mõttes täiega poliitkorrektsed. Pededest ei leia silpigi, euroriigikorrast ei teatud veel midagi. Mul on viimane number olemas, kogun viimaseid numbreid. Õhtulehe, Ekspressi, keskhädala, peelinna jne viimased numbrid hangin kohe kui võimalik. Post oli kah ajaleht, selle viimane mul on.
Hiljem prooviti Pikrit taaselustada aga need olid viletsad ja rahvas ei ostnud.
Paluks kommentaariumis valedega veidi piiri pidada.
13. juuni 2015, 07:47
tatjana järvi oli enne tatjana kilgas? ja enne seda veel kibuspuu elukaaslane? ei ole sellele naisele seda mehe õnne antud.
13. juuni 2015, 15:10
Enne seda veel Tatjana Maiste
mis Maistega juhtus?13. juuni 2015, 18:38
Kas äkki pole viga selles, et suhtub meestesse ülbelt?
Ilus balleriin võib muidugi mehi vahetada nagu sukke.
nagu sukke või sokki?13. juuni 2015, 19:46
Õpiks ehk eesti keele grammatikat natuke? Ja siis võtaks sõna...