Hugh Hefner ja temast premalFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
12. juuni 2015, 07:00

Hefner üritas neidu uimastada

Vahepeal Hugh Hefneri põhipruudi tiitlit kandnud Holly Madison paljastab värskes raamatus, milline oli tema tegelik elu Playboy häärberis – põrgulik! Kaunitar räägib, et erootikamogul pakkus talle juba esimesel kohtumisel 2001. aastal ööklubis metakvalooni, unerohtu, mida aastakümneid tagasi pruugiti ka seksi- ja peotabletina. Vanaldane Playboy boss väitis, et tavaliselt ta uimasteid heaks ei kiida, kuid nende tablettide peale pidid tüdrukud jalad harki ajama! Holly aga keeldus.

"Oleksin pidanud juba siis hoiatussignaale märkama," tõdeb ta nüüd.

Varem ettekandjana töötanud Holly kolis Hefneri häärberisse, kuid patuurgas olnud glamuurist kaugel: vaibad olnud koerapissist laigulised. Hugh olnud osav manipuleerija, kes ässitas oma arvukaid "sõbratare" üksteise vastu üles. 2009. aastal sai Hollyl mõõt täis. "Ma ei tahtnud enam karta. Mul pole mingit põhjust Hugh’le lojaalne olla," kuulutab ta nüüd.

Hefner klammerdunud Holly külge ja lubanud talle testamendiga määrata 25 miljonit dollarit. Ent kaunitar keeldus ning pole 89aastase Hugh’ga juba neli aastat suhelnud.