Inimesed

Üks Eesti edukamaid blogijaid: pärast pulmi ja laste sündi on lugejate arv olnud suurim (5)

LISA KOMMENTAAR

seila12. juuni 2015, 17:33
Pisut kummaline on lugeda, et sellisest blogiauhindade jagamisest kirjutatakse, nagu oleks tegi´u mingi tõsiseltvõetava ettevõtmisega. Aus olnuks nimetada see Marimelli ja Malluka blogi lugejate lemmikute valimiseks - sest ettepanekud nominatsiooni asjus sai teha marimelli blogis, tema lugejaskond Malluka omaga suuresti kattub - aga inimesed, kellele sellised patramisblogid huvi ei paku, ei teadnudki ju sellest auhindadejagamisest midagi ega saanud seetõttu ka kedagi esitada. Meil on supertasemel remondi- ja käsitööblogisid, rääkimata foto- ja kokandusblogidest - aga Malluka austajaskond ei loe ju neid. Samalaadse etteheite kohta on Mari-Leen oma blogis nüüd öelnud: pange siis ise see list kokku, mida hääletada, mina ei viitsi ja mul pole aega sellise asjaga tegelda. Et inimene siis kujtabki ette, et kogu Eesti loeb tema blogi ja kõik teavad, mida ta seal parajasti korraldab? Ega selle vastu, et pidu tahab üks seltskond teha, ei saagi midagi olla, aga nimetada seda nii pretensioonikalt on ikka natukene liig. Hämmastav on aga, et professionaalne ajakirjandus ka ei pea vajalikuks viidatagi sellele, et tegelikult on see vaid kahe blogija austajaskonna lemmikblogide valimine.
Reelika12. juuni 2015, 12:29
Tahaksin seda sama küsida,kulla Marika,mis vale mulje sinule siis selles sissejuhatuses on? kas järsku on tegu selle va vana eestlaste haiguse,kadeduse ussiga?
Kadri12. juuni 2015, 10:11
Marika12. juuni 2015, 10:03
Lugupeetud artikli autor, kas Te ISE olete Briti blogi jälgija?...või milles asi, et Te temast juba sissejuhatuses loote vale mulje?
Maili12. juuni 2015, 10:26
Ma loen Briti blogi ja ei saa aru mis seal sissejuhatuses vale mulje jätab?