Melbourni süütu vägistaja.Foto: Kuvatõmmis / YouTube
Müstika
11. juuni 2015, 12:09

TOTAALNE MURDUMINE: süütu 59-aastane mees vägistas pealtnägijate silme ees koolitüdruku (55)

Austraalias Melbournis vägistas 59-aastane süütu mees päise päeva ajal ning mitme pealtnägija silme all koolitüdruku.

Endine tehasetööline ja koristaja Christopher Bahen täitis oma päevi akna all koolitüdrukute passimise ja nende filmimisega - fookuses oli tüdrukute jalad ja seelikud.

Enne 17-aastase tüdruku vägistamist mullu septembris oli Bahen joonud nädalas 16 liitrit veini ja vahtinud kodus regulaarselt pornot, kirjutas Herald Sun.

Naaberkinnistu videokaamerasse jäädvustus, kuidas Bahen, nuga käes, läks tüdrukule järele, paiskas ta maha, ähvardas teda tappa ja vägistas. Pärast seda sõimas ta tütarlast hooraks ning ütles, et tüdruk oli selle ära teeninud.

Vägistamist nägi pealt mitu inimest. Sekkuda polnud võimalik, sest vägistaja lubas tüdruku tappa, kui keegi vahele astub või politsei kutsub.

Kurjategija põgenes, kuid politsei tabas ta üsna varsti – ta oli oma sõrme vigastanud ja politseinikud leidsid ta verejälgede järgi.

Mees eitas algul tüdruku ründamist, kuid hiljem võttis süü omaks, kuigi ütles, et ei suuda juhtunut meenutada. "Olin väga purjus. Mul on häbi tehtu pärast. Ma tean, et see oli väga halb tegu," kahetses Bahen.

Kohus kuulis veel, et Bahen polnud iial seksinud ega olnud tal ka lähisuhteid. Mees elas koos vanematega, kuni ema 2005. aastal suri.

Kohtupidamine Baheni üle jätkub. Kohtuniku hinnangul pole kahtlust, et Bahen peab aastaid trellide taga veetma.

Baheni ohver aga tunnistas, et ta arvas, et ta sureb, ning tema psüühika vajas ravi.