KEERULINE SUHTEPUNDAR: Whitney Houston (vasakul) abiellus 1992. aastal küll Bobby Browniga, kuid tema soojad suhted oma kauase personaalassistendi Robyn Crawfordiga jätkusid ja põhjustasid kuulujutte.Foto: Vida Press
Inimesed
10. juuni 2015, 07:00

KÕMURAAMAT: Whitney Houston langes lesbisuhete tõttu šantažeerija ohvriks

Äsja ilmunud skandaalne teos väidab, et lauljanna Whitney Houstonil oli palju armulugusid naistega, mistõttu ta langes 1992. aastal väljapressija ohvriks. Superstaarilt nõuti veerand miljonit dollarit. Vastasel juhul ähvardas šantažeerija tema naistelembuse avalikustada. 

Äsja ilmunud skandaalne teos väidab, et lauljanna Whitney Houstonil oli palju armulugusid naistega, mistõttu ta langes 1992. aastal väljapressija ohvriks. Superstaarilt nõuti veerand miljonit dollarit. Vastasel juhul ähvardas šantažeerija tema naistelembuse avalikustada. 

Ian Halperini uudisteos "Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame" ("Whitney ja Bobbi Kristina: kuulsuse tappev hind" on põhjustanud juba hiigelskandaali. Seda, et 2012. aastal narkootiliste ainete mõju all vanni uppunud Whitney kuritarvitas aastaid mõnuaineid, teadsid kõik tema fännid. Kuid lauljanna väidetavatest lesbisuhetest on hakatud laiemalt rääkima alles hiljaaegu.

Aasta hakul jõudis USAs eetrisse telefilm "Whitney", kus anti mõista, et superstaaril võis olla oma kauase sõbranna ja assistendi Robyn Crawfordiga armusuhe. Angela Bassetti lavastatud filmis üritas kiivas Robyn Whitney ja tema tulevase mehe Bobby Browni vahele kiilu ajada.

Edasi lugemiseks: