TALENDISAATE VÕITJAD: Nendeks kuulutati juhtkoerte dresseerija Jules ja tema borderkolli Matisse.Foto: Vida Press
Inimesed
10. juuni 2015, 07:00

Koeratreener võitis Briti talendisaate pettust kasutades (2)

Briti talendisaates "Britain’s Got Talent" kuulutati võitjaks dresseerija Jules O’Dwyer ja tema nupukas koer Matisse, kes vallutas nii kohtunike kui ka publiku südame keerukate trikkidega. Ent nüüd on lahvatanud skandaal. Selgus, et šõu finaalis kasutas koeraomanik Matisse’i teisikut, kes enda koerale liiga keerukaks osutunud ülesande mängeldes täitis.

Briti talendisaates "Britain's Got Talent" kuulutati võitjaks dresseerija Jules O'Dwyer ja tema nupukas koer Matisse, kes vallutas nii kohtunike kui ka publiku südame keerukate trikkidega. Ent nüüd on lahvatanud skandaal. Selgus, et šõu finaalis kasutas koeraomanik Matisse'i teisikut, kes enda koerale liiga keerukaks osutunud ülesande mängeldes täitis. 

Juhtkoerte dresseerimisega tegelev Jules O'Dwyer võlus Briti talendisaate vaatajaid oma hakkaja borderkolli Matisse'i ja teise karvase sõbra, kolmejalgse Skippyga. Matisse võitis nii publiku kui ka žürii südame ohtliku trikinumbriga "Võmmid ja pätid".

Saate finaalis seljatas Jules eelmisel nädalal 13 miljoni televaataja silme all Walesi koori Cor Glanaethwy ja mustkunstnik Jamie Raveni südamliku sketšiga, kus borderkolli varastas oma kolmejalgse sõbra jaoks lihunikult vorstikesi. Jules kehastas politseinikku, kelle eest pagedes tuli koeral köiel kõndida, end prügikastidesse peita ning läbi akende hüpata.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99