Video: Katharina Toomemets, video Mari Luud
Inimesed
9. juuni 2015, 22:52

ÕHTULEHE VIDEO | Luisa Värk: "Kui vähegi võimalik, siis ma kannan Eestimaist loomingut." (39)

Briti suursaadik Chris Holtby korraldas täna koos abikaasa Pollyga kuninganna Elizabeth II sünnipäeva puhul traditsioonilise vastuvõtu Eesti koorekihile. Peaministri elukaaslane, kaunist roosat kleiti ja kübarat kandnud lauljatar Luisa Värk ütles, et tema lihtne kleit on kodumaise moedisaineri looming, kuid valge peakate pärit ehtepoest. 

"Kui vähegi võimalik, siis ma kannan Eestimaist loomingut," rääkis Luisa Värk. "Kui ma käin välismaal, siis on hea tutvustada, et meil Eestis on väga ilus riiete disain. Üldiselt, jah, ma armastan Eesti tootjaid ja eriti just noori, sest neil on palju häid ideid."

Kuigi peaminister Taavi Rõivas on kõvasti töölainel, loodab Luisa, et nad saavad mõned nädalad puhkust võtta. "Aga ega kunagi ei oska ette öelda, mis elu toob - elame päev korraga," sõnas Luisa. 

Enda tööst rääkis lauljatar, et suvel on tal piisavalt esinemisi, kuid ta loodab rohkem tütrega koos olla ja puhata. Aga suvel loodab Luisa ka plaadi valmis teha. "See oleks nagu esimene asi, millele pühenduda," ütles lauljatar ja lisas, et plaat on valmimisjärgus.

Rootsi printsi pulma peaministriperel kutset ei ole. "Ma isegi ei oskaks oodata sellist kutset meie perele," arvas Luisa Värk, "aga ma arvan, et nädalavahetusel näeme kogu Eestis seda pulma - nii et näeme kõik kleidi üle."