Briti lehe allikas toonitab, et lennukis stjuardessiga sõnelnud Kate Moss polnud agressiivne, vaid päris vaimukas ja EasyJeti töötajad läksid politsei kutsumisega liiale.Foto: LUKE MACGREGOR
Inimesed
9. juuni 2015, 07:00

Purjus Kate Mossile kutsuti lennukisse politsei

EasyJeti odavlennuga Türgist kodusesse Londonisse naasnud Kate Mossi (41) võtsid pühapäeva õhtul lennujaamas vastu politseinikud. Supermodell oli nii vintis, et pardateenindajad keeldusid talle napsi juurde valamast. Seepeale läks Moss omaenda viinavaru kallale.

Väidetavalt naasis Kate Moss pühapäeval Türgist Bodrumi detox’i-keskusest, kus ta oli oma organismi mürkainetest vabastanud. Daily Maili andmetel tähistas Moss Türgis hoopis hea sõbranna, Jude Law’ eksnaise Sadie Frosti 50 aasta juubelit. Igatahes lootis maailmakuulus kaunitar, et pidu jätkub kojulennul.

Švipsis Mossi olevat häirinud, et stjuardess keeldus talle alkoholi juurde valamast, ning seepeale üritas ta pruukida omaenda pagasist välja õngitsetud viina. Samuti sattus tippmodell sõnelusse kaasreisijaga.

Mossi käitumine häiris lennuki personali sedavõrd, et talle kutsuti Lutoni lennuväljale politsei. Kui politseinikud Mossile lennukisse järele tulid, kostitas ta pilooti väljendiga basic bitch – see on Ameerika slängitermin naise kohta, kelle käitumine on ebaoriginaalne või klišeelik, märgib Daily Mail.

Briti lehe allikas toonitab siiski, et Moss polnud agressiivne. "Tegelikult oli ta päris vaimukas. EasyJeti töötajad läksid liiale," väidab ta. Politsei esindaja tunnistab, et nad pidid tõesti Lutoni lennuväljal ühe reisija lennukist välja toimetama. "Ametlikku kaebust tema vastu ei esitatud ning teda ei vahistatud," ütleb Bedfordshire’i politsei pressiesindaja.

Mossi käitumine ei pane tema fänne imestama – eks ole ta elu jooksul igasuguseid tempe teinud. Kuid paljud kommenteerijad panevad hoopis seda imeks, et pool elu modellimaailma tipus olnud ja vägeva varanduse teeninud Kate nii odava lennufirma teenuseid kasutab.