Chester HanksFoto: Xposure / Scanpix
Inimesed
8. juuni 2015, 13:37

Briti politsei jahib Tom Hanksi poega (4)

Briti politsei otsib Hollywoodi näitleja Tom Hanksi poega Chesterit hotellitoa segipeksmise pärast.

Londonis puhkusel olnud 24-aastane Chester Hanks, kes üritab teha räpparikarjääri, kutsuti Gatwicki lennuvälja lähedal asuvasse klubisse külaliseks.

Allikate sõnul oli Chester hakanud jooma juba klubis ning korranud üha: "Kas te teate, kes ma olen?" Kuid kellelegi ta muljet ei avaldanud ning see häirinud kuulsuse poega tõsiselt, kirjutas Mirror.

Ta siirdus hotelli, kaasas sõber ja kolm naissoost korraldajat. Pärast parklas oksendamist muutus ta hotellitoas päris lärmakaks. "Ta küsis tüdrukutelt, kas need tahaksid temaga voodisse minna, ning kui tüdrukud polnud seda meelt, hakkas ta karjuma ja nõudis uimasteid, mida kellelgi polnud," rääkis allikas.

Järgmisel hommikul oli hotellituba klaasikilde täis, teler ripakil ning Chester Hanks kadunud. Hotellis ööbinud piloodid aga Chesteri korraldatud märuli pärast väljapuhkamata ja pahased.

Tom Hanksi neljast pojast on Chester vanuselt kolmas. Ta on üritanud teha nime hip-hopi muusikuna Chet Haze'i nime all, kuid sattunud pilke alla mustade kultuuri omaksvõtmise pärast.

Politsei otsib noort Hanksi, kelle korraldatud märul tekitas hotellile hinnanguliselt 1200 naelsterlingi suuruse kahju.