PAGEMINE KODUMAALE: Charlotte ja Raphaël maandusid esmaspäeval Nice’i lennuväljal, et naasta Monacosse.Foto: Vida Press
Inimesed
6. juuni 2015, 08:00

Monaco printsess hülgas filmistaarist mehe (1)

Tillukeses Monacos lahvatas skandaal: printsess Charlotte jättis ootamatult maha oma poolteiseaastase poja isa ja naasis kodumaale. Vürst Albert II vanema õe Caroline’i tütar ja temast 16 aastat vanem Prantsuse koomik Gad Elmaleh jäid esimest korda paarina paparatsokaamerate ette 2012. aasta algul.

Ameerika seltskonnaajakirja People veebikülg väitis, et 28aastane Charlotte, kes on Monaco troonipärimisjärjekorras kaheksas, ning Prantsuse koomik olid teineteisest viimasel ajal kaugenenud. Nende kooselu ei suutnud päästa ka aasta ja viiekuune pojake Rapha?l. "See on väga kurb," nentis People’i allikas, kelle väitel oli Charlotte’i häirinud, et Gad peab töö tõttu nii palju kodust eemal viibima.

Esimesena teatas Charlotte’i ja Gadi kooselu purunemisest Prantsuse väljaanne Voici: "Charlotte Casiraghi on lahkunud näitleja Pariisi korterist. Ta on koos oma poja Rapha?liga Monacosse tagasi pöördunud, et sinna elama jääda."

Ajakirja andmeil lahkusid ema ja poeg Pariisist esmaspäeval. Nädalavahetusel olid kaks meest Gadi korterist Charlotte’i asjad välja toimetanud. Seejärel naasis printsess pojaga Prantsusmaale. Pariisis ööbisid nad kodu asemel hotellis. Neljapäeval nähti Charlotte’i Saint Tropez’ kuurordis ratsavõistlusteks valmistumas. Iludus kukkus hobuse seljast ning masseeris end püsti ajades selga.

Alles hiljaaegu levis ajakirjanduses uudis, et kuulus paar on oma Los Angelese luksusvilla müüki pannud. Avalikkuse ees madalat profiili hoidnud Charlotte ja Gad olid elanud kord Ameerikas, kord Prantsusmaal. Kulmu pani kergitama seegi, et kaunitar ilmus maikuisel Cannes’i filmifestivalil punavaibale ilma elukaaslaseta.

Gadi ei peetud Charlotte’i vääriliseks

Charlotte’i ja Gadi armulugu oli monacolasi algusest peale imestama pannud. Oli ju printsessi vanem tütar Euroopa üks ihaldusväärsemaid noori naisi – otsekui ema suust kukkunud tippkaunitar, pealegi veel edukas ratsasportlane. Maroko juutide perest pärit Gad on Prantsusmaal edukas näitleja, kes on tuntud filmidest "Hindamatu" ja "Kesköö Pariisis", kuid välimuselt väheütlevana ei tundunud ta olevat Charlotte’ile vääriline partii. Ent südant ei saa sundida. Nende saatuslik kohtumine leidis aset 2011. aasta lõpus. Armumine oli tuline. Avalikkuse ees esinesid Charlotte ja Gad esimest korda koos 2013. aasta märtsis, kuid selleks ajaks olid nad juba üle aasta koos olnud. Oli selge – see pole kergemeelne romanss, vaid tõeline armastus. Õige pea selgus, et Hollywoodi tähe Grace Kelly tütretütar Charlotte on lapseootel. Poeg Rapha?l sündis 17. detsembril 2013.

Mis saab vürsti troonijuubelist?

"Charlotte on arukas ja väga intelligentne tüdruk, kel on võrratu huumorimeel," üles 2013. aasta oktoobris Gad, kel on varasemast kooselust näitlejanna Anne Brochet’ga 15aastane poeg Noé. "Olen maailma kõige õnnelikum mees. Ausalt. Mul on vedanud, et ma Charlotte’iga koos olen."

Šveitsi väljaandele 20 Minutes õhkas parasjagu stand up-turneel viibiv näitleja alles hiljaaegu, et pereelu on teda väga õnnelikuks teinud. "Elu on nüüd hoopis teistsugune. Näitlejatöö algusaastatel motiveerivad sind kolleegid, kuulsus, ringreisid ja suured lavad. Kuid nüüd huvitab mind laval kõige rohkem kontakt publikuga. See, et ülejäänu mind enam ei huvita, jätab mulle rohkem aega poja seltsis. On selge, et praegusel ajal läheksin pärast etendust mitte restorani, vaid tagasi koju pere seltsi."

Monaco vürstipere fännid loodavad, et Gadil ja Charlotte’il õnnestub erimeelsused Albert II trooniloleku kümnendaks aastapäevaks lahendada. 11. juulil astub kogu Grimaldide pere Monaco alamate ette, et Albert’i pidupäeva tähistada. 10. juulil peaks Gad oma komöödiaturneega Monacosse jõudma – kuupäev pandi paika just nii, et ta elukaaslase onu rõõmupeost osa saaks.