Foto: Mari Luud
Inimesed
5. juuni 2015, 11:42

FOTOD | Superstaarisaate kasvandike vahel on tunda sädet? Elina Born ja Jüri Pootsmann ei saanud üksteiselt käsi! (66)

Eile Tanel Padar & The Sun ja Ott Lepland Band plaatide esitlusel hakkas Õhtulehe fotograafile silma saate "Eesti otsib superstaari" viiendal hooajal teisele kohale jäänud Elina Borni ja tänavuse hooaja võitja Jüri Pootsmanni lähedane suhtlus. Elina oli küll sõbrannaga ja veedeti aega ka teiste superstaaridega, aga vahepeal liikusid noored mitmel korral parki, kus tegid selfie'sid ja kallistasid korduvalt.

Elina Born tunnistas mais Õhtulehele antud intervjuus, et ta on leidnud enda jaoks väga toreda inimese, kel nimeks Rauno. "Mul ei ole olnud väga palju suhteid, see on teine ja kõige pikem. Meil saab septembris kaks aastat koos oldud. Me lihtsalt klapime kuidagi. Kõik, kes meid seltskonnas koos näevad, ütlevad, et oleme teineteise jaoks justkui loodud," rääkis Elina toona.

"Samas tuleb ikka jalad maa peal hoida. Meil pole sellist asja, et räägime iga päev, et oleme elu lõpuni koos. Ma ei olegi seda tüüpi inimene. Oleme nii kaua, kui oleme. Kindlasti on ta see mees, kellega ma tahan kunagi pere luua ja kodu rajada, aga elame üks päev korraga. Ei tasu liiga hulluks minna," lisas ta.

Ka värske saate "Eesti otsib superstaari" võitja Jüri tunnistas mõned päevad tagasi Õhtulehele, et tal on kallim olemas. "Ta ei tegutse muusika valdkonnas, käib tööl," selgitas Jüri.

Ei Jüril ega ka Elinal polnud aga eilsel kontserdil oma kallimaid kaasas, vaid embusi ja puudutusi jagati omavahel.

Jüri reede hommikul telefoni vastu ei võtnud ja kommentaariks jäi tabamata ka Elina, kelle mobiil oli välja lülitatud.

Vaata fotosid!