Evely VentsliFoto: Mari Luud
Inimesed
5. juuni 2015, 10:45

FOTOD | Tanel Padari kontserti nautisid nii tema endine kui praegune kallim! (27)

Neljapäeval, 4.juunil esitlesid Tanel Padar & The Sun ning Ott Lepland bändiga Tallinnas Kadrioru pargi kontserdiväljakul oma uusi albumeid. Teiste staaride hulgas sai kontserti kuulamas näha ka Taneli elukaaslast  Kristel Mardisood ja rokkari endist modellist kallimat Evely Ventslit.

Möödunud aasta 27. detsembril ilmunud Kroonika kaanestaarid Tanel Padar ja Kristel Mardisoo, kes on nüüdseks paar olnud üle 3,5 aasta, tunnistasid ajakirjale antud intervjuus, et see on mõlema jaoks olnud seni pikim suhe. 

"Kolm aastat! Kuidas võtta, ega ta nüüd sünnist surmani vahelisest hetkest on lühike aeg, aga samas suhte mõttes on ta ikka selline...Minul kõige pikem suhe, vist Kristelil ka. Me kõigest kodus ei räägi," naljatles Tanel toona.

Kroonikale antud intervjuust selgus ka muu hulgas, et suhte füüsiline pool on nii Taneli kui ka Kristeli jaoks väga oluline, ka niisama puudutused ja hellus.

Evely Ventsli ja Tanel Padar ilmusid avalikkuse ette kui paar 2006. aasta juunis toimunud kontserdil, kus Tanel Padar & The Sun esitles uut albumit "100% Rock’n’roll".

2007. aasta augustis ütles Evely Õhtulehele antud intervjuus, et nende suhe on läbi. "Jah, ma võtsin selle otsuse vastu ise ja lõpetasin meie suhte! Me ei ole enam paar. Mingit skandaali pole aga mõtet siit otsida, seda lihtsalt ei ole. Me suhtleme palju ja saame hästi läbi," tunnistas Ventsli toona.