KOLIMISLAINEL: Ajakirja Hello! peatoimetaja Heili Klandorf müüs oma Pirita korteri ja kolis viieaastase pojaga vanemate Merivälja villasse (väiksel pildil), mis on samuti juba kaks kuud müügis. Heili otsib omale samasse kanti uut kodu, kus laps saaks vabalt õues mütata.Foto: Tairo Lutter / Postimees
Inimesed
5. juuni 2015, 09:49

Heili Klandorf müüs korteri ja kolis vanemate juurde (51)

Ajakirja Hello! peatoimetaja Heili Klandorf müüs oma Pirita korteri maha ja kolis vanemate, Merle ja Kalle Klandorfi majja. "Ma tahtsin, et poiss saaks vabalt paljajalu õues joosta ja ringi mütata just siis, kui tuju tuleb. Kortermaja ümber aga viiene poja seda üksi veel teha ei saa," seletab Heili. 

"Ma müüsin ära oma Padriku korteri, mis asub väga kaunis kohas Pirital. Praegu elan oma vanemate majas, mis on samuti müüki pandud," tunnistab ajakirjanik ja endine Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf. "Vanemad alustasid oma uue maja fassaaditöid ja kuna ehitajad pelgavad nende suurt koera, siis sai koer kolitud vana maja aeda. Vanemad olid kohe õnnelikud, kui kuulsid, et ma oma korteri müüdud sain ja nende vanasse majja koerale seltsiks kolin," räägib Heili.

"Alguses ma proovisin korterit müüa omal jõul, kuid see müük ei läinud hästi. Siis pöördusin maakleri poole, kes ühtlasi tegeleb minu vanemate kinnisvara­asjadega. Panime elamise müüki ja juba nädala pärast oli ostja olemas," meenutab Heili ning tõdeb, et tal oli isegi natuke kahju nii kiiresti oma kaunist kortermaja kõrgeimal korrusel asuvast merevaatega kodust loobuda.

"Ma olen elanud nii korteris kui ka lapsepõlves majas ja majas elamine on mulle südamelähedasem, sest ma hindan privaatsust ja rohelust," möönab Heili samas ja lisab, et otsib endale uut kodu ikka sinnasamasse kanti, mere äärde Meriväljale, et olla oma vanematele lähemal – siis on hea poega vanaema ja vanaisa juurde viia.

Tuletame meelde, et Heili vanemad, saatest "Tantsud tähtedega" tuntud Merle Klandorf ja Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf, panid sel kevadel oma Meriväljal asuva häärberi müüki. Merle selgitas Kroonikale, et maja, kus nad on 14 aastat elanud, jäi neile abikaasaga liiga avaraks, kui tütred Helen ja Heili iseseisvat elu alustasid: "Meie 303ruudune maja jäi meile kahekesi liiga suureks. Oleme abikaasaga soetanud uue, 160ruuduse maja, mida renoveerime ja remondime. See on meile nüüd paras."