UUED PÕSED? Ilueksperdid kahtlustavad, et Demi on ­silunud laupa ja suurendanud huuli ning ajanud põsed kas süstide või lausa ­implantaatidega punni.Foto: Splash News / Vida Press
Inimesed
4. juuni 2015, 07:00

Kas Demi on ilulõikustega liiale läinud? (7)

Demi Moore’i ilmumine hiljutisele Los Angelese peoõhtule põhjustas kihinat-kahinat: Hollywoodi kaunitari palged olid kahtlaselt pingul ja põsed kummaliselt õunakujulised. 

Ilukirurgia spetsialistid usuvad, et 52aastane Demi Moore on lasknud oma nägu põhjalikult trimmida. "Paistab, et Demi on lasknud oma näoga laiaulatuslikke ilukirurgiaprotseduure teha," ütles Los Angelese plastikakirurg Tony Youn Radar Online’ile. Spetsialist usub, et näitlejanna põskedesse on süstitud vedelikku nimega Sculptra, mis muudab need täidlasemaks.

Ka Demi huuled on eksperdi silmaga vaadates võltsi kujuga. Tony usub, see on Restylane’i süstide tagajärg. "Lisaks on tema laup sile, tõenäoliselt tänu Botoxile." 

Näonahka on räsinud korratu eluviis

Demi kolm tütart pole talle seni suutnud konkurentsi pakkuda ei välimuse ega karjäärisaavutuste poolest. Kas superstaar pelgab neile nüüd alla jääda? Alles hiljuti poseerisid Demi ja tema 26aastane tütar Rumer fotol nagu kaksikud – polnud aru saada, kumb on ema, kumb tütar. Kuid värsked fotod jätavad mulje, et Demi on nooruslikkuse ihalemisega liiale läinud.

Los Angelese noorendusekspert Zara Harutyunyan nõustub samuti dr Youngi hinnanguga ning kahtlustab, et näitlejatar on lasknud põskedesse täiteaineid süstida või lausa implantaadid panna.

Peale loomuliku vananemise on Demi näonahka räsinud ka korratu eluviis. Kui mehe truudusetuse tõttu purunes tema abielu temast palju aastaid noorema Ashton Kutcheriga, võtsid üleelamised Demilt söögiisu.

2012. aasta algul šokeeris ta üldsust oma luidra kujuga. Mõni nädal hiljem viidi staar haiglasse ja sealt edasi superkallisse võõrutuskeskusesse. Kahtlustati, et nooruses alkoholiga sinasõprust pidanud näitlejanna on taas meelemürkide, täpsemalt uimastite lõksu langenud. Lähedased seda avalikult ei möönnud.

"Demi otsustas praeguse stressirohke elu tõttu professionaalset abi otsida, et ravida üleväsimust ja parandada üldist tervislikku seisundit," vahendas ajakiri People Moore’i pressiesindaja avaldust. "Ta ootab pikisilmi paranemist ning on perele ja sõpradele toetuse eest tänulik." Mõni kuu hiljem naasis Demi tervisest pakatavana avalikkuse ette.

Kaks aastat hiljem tuli tal võõrutusravile saata hoopis oma noorim tütar Tallulah, kes oli tippkaunitarist ema varjus püüdnud oma madalat enesehinnangut alkoholi ja narkootikumide abil upitada.