Foto: Alar Truu
Inimesed
2. juuni 2015, 07:00

Gertu Pabbo: võit ei olegi nii oluline!

"Ausalt üteldes ei ole oluline, kes saate võitis. Ma ei kao kuhugi ja teen muusikat edasi.

Jürile soovin ma aga ainult edu, mul on tema üle väga hea meel. Ta on väga tore inimene ja väärib seda võitu," ei olnud saate "Eesti otsib superstaari" superfinaalis teiseks jäänud Gertu Pabbo löödud.

"See on võit omaette, et ma jõudsin nii kaugele. Ma poleks elu sees arvanud, et ma jõuan super­finaali ja esinen Nordea kontserdimajas," on tal pühapäevasest õhtust vaid positiivsed mälestused.

"Ehkki ärevus oli hästi suur, polnud ma laval pinges ega närveerinud. Tundsin ennast väga mõnusalt ja nautisin oma etteasteid sajaga. Kõike, mida ma teen, teen mõnuga. Sellist lava ja publikut lihtsalt peab nautima!" kinnitab Gertu ja lubab, et saate lõpp ei tähenda lõppu tema lauljakarjäärile. "Ma ei kao kuhugi ja kavatsen muusikat edasi teha. Tahaksin laulda emakeelseid laule, muusikastiiliks jääb ilmselt pop-džäss ehk siis midagi sarnast, mida ma saates tegin."

Ott Lepland: olen kirjutanud mitu lugu ja pakun neid nüüd Gertule

"Minu arvates oli tegemist väga omanäolise ja meeldejääva hooajaga ning kindlasti läks võit õigesse kohta. Peale Jüri jäid silma veel Gertu Pabbo ja Jana Liisa Johannson," arvab "Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja võitja Ott Lepland.

"Gertu on suurepärane laulja, tema hääletehnika on täiesti kadestamisväärne. Temalt ei kuule kunagi ühtegi musta nooti. Jana Liisa Johannsoni tean ma aga päris mitu aastat, kuna ta on käinud WAF-koolis. Tegemist on ääretult võimeka laulja ja suurepärase interpreediga," ütleb Ott.

"Ma arvasin, et Jüri võib võita, aga samas ma teadsin, et Gertu võib üllatada ja tegelikult ta täna (pühapäeval – toim) seda ka tegi. Minule läks tema "Kuula" esitus väga hinge. Ta oli teinud just sellise seade, mis on mulle hästi südamelähedane, väike pisargi tuli silma. Oma laps on ikka oma laps – et "Kuula" on minu kirjutatud lugu, siis tahes-tahtmata läheb see hinge. Ma olen Gertule väga tänulik, et ta võttis viimaseks looks just selle."

Ott tunnistab, et plaanib Gertuga lähitulevikus koostööd teha. "Ma olen kirjutanud paar lugu, mis võiksid Gertule sobida ja ma pakun need talle välja."