Foto: Martin Dremljuga / facebook.com/eestiotsibsuperstaari
Inimesed
31. mai 2015, 23:17

VAATA VAID JA KOMMENTEERI KA: superstaarsaatejuht Karl-Erik Taukar siin ja seal! Kuidas hindate teda laval ja teles? (34)

Aasta algusest saati on Karl-Erik Taukar olnud vast kõige "vastupandamatum" (super)staar Maarjamaa tele-meelelahutusmaastikul. Teda jagus/jagub igale poole: reklaamidesse, raadiotesse, laulusaadetesse... Kuhu veel?! 

Superstaarisaate kohtunik Jarek Kasar kostis superfinaalis Karl-Erik Taukarile: "Sa oled minu lemmiksaatejuht... Heimar Lengi järel!"

"Eesti otsib superstaari" viiendast hooajast tuntust koguma hakanud Taukar on tugevalt orbiidil just tänavu, juhtides neli kuud jutti staarisaate kuuendat hooaega. Ja kes ei mäletaks teda juba aasta algul Eesti Laulu konkursilt... Taukar on kõikjal või jaa?! Kes ütles, et Taukarit on liiga palju?! Kas superstaarisaate kasvandikust saatejuhiks on teinud Taukarist mehe kui orkestri?

Head televaatajad ja lehelugejad, andke oma hinnang superstaarsaatejuhile Karl-Erik Taukarile! Kas ta sai hakkama hästi või mitte? Kuhu passib paremini – laulma ja pilli mängima lavale või saadet juhtima telesse?