Peeter VikmanFoto: Kaader "Radarist"
Eesti uudised
30. mai 2015, 14:02

Haapsalu aselinnapea: laimukampaania osana riputati mu kontaktandmed geiportaalidesse (16)

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman ütles reedel volikogule loomakaitseseltsi hääletusskandaali kommenteerides, et linnavalitsuse vastu suunatud laimukampaania osana riputati tema kontaktandmed homoportaalidesse.

Vikmani sõnul hakkas tema tööpostkasti laekuma hulgaliselt ettepanekuid härrade poolt, kus sooviti intiimkohtumisi. "Need olid portaalidest, kuhu oli keegi registreerinud mu töömeili aadress, ütles Vikman ja lisas, et eriti aktiivselt võeti ühendust pärast tööd ja nädalavahetusel, kirjutab Lääne Elu.

"Ilmselgelt oli tegemist halva kuvandi loomise katsega minu isiku suhtes. Mul on kannatust, aga üldiselt on see pisut häiriv. Mõni on mind juba nimetanud oma esimeseks geisõbraks," ütles Peeter Vikman.

Mullu lahvatas loomakaitsjate ja Eesti loomakaitse seltsi ning Haapsalu linnavalitsuse vahel tüli Haapsalu loomade varjupaiga üle. Loomakaitsjad pidasid tingimusi Haapsalu loomade varjupaigas halvaks ja nõudsid linnavalitsuselt, et see korraldaks hanke uue varjupaigateenuse leidmiseks. Samuti seati Haapsalu selle eest üles aasta loomavaenulikuma teo nominendiks.