Blogid

Miks ei lähe Eesti poliitikud Bakuu mängudele? (16)

LISA KOMMENTAAR

zebra5. juuni 2015, 13:20
Sportlasena olin peaaegu artiklit pikemalt kommenteerima hakkamas, aga siis lugesin autori nime.....milleks oma aega raisata
Jermeliine kuldsete kiharatega2. juuni 2015, 08:59
väga tore lugemine. Suure suuga vadratakse et sporti ja poliitikat ei tohi segada ja edasi sama hingetõmbega pahandatakse, et miks poliitikud kohale ei lähe kui isegi Putin läheb ?? Otsustage siis juba ükskord ära eks?
Lisaks loogika. Miks peab seal keegi Eesti poliitik kohal passima? Mis on tema roll? Innustada? Kas odaviskaja viskab 5m rohkem kui Neinar Seli Bakuu hotellis pikutab? Miks peab juhul kui keegi medali võidab kohal olema? Ilma poliitikuta ei anta sportlasele medalit kätte?
Järgmised Dushanbes?30. mai 2015, 09:07
See, et Euroopa olümpiamängud Aasias toimuvad, on muidugi lahe. Arvestades sellega, et paarikümne aastaga muutub Euroopa lootusetult asiaatide ja neegrite kontinendiks, siis on see igati perspektiivitundega valik.
loogiline30. mai 2015, 04:07
seal ei peeta pedede pulmi.
detroit30. mai 2015, 00:00
Kas ma olen jälle peaaegu ainuke kes Katsi kaitseb? Mumeelest on leivaisad Katsi tanki lükanud ja käskinud ilma seebita pugemise teel aseritelt need H.H Luige miljonid tagasi saada, mis herr Haavel lahkelt laiali jagas.
Ma ise juhtusin Bakuusse eelmisel sügisel, noh kehastusin oma lemmikrolli: mõttetu joodik, kes grupiga kaasa jõlgub /seda nimetatakse ka tule enda peale tõmbamiseks/ Ma mõtlesin veel, et võib-olla nad ise viina ei võta, usk vist ei luba. Lageda taeva all tõesti mitte üks piisk, aga siseruumides olid nagu kaevul - katuse alla ei pidanud Allah nägema.
Ei hakka nüüd pikalt protsessi seletama, ise lonksasin vahel profülaktika mõttes sprotiõli ja jäin kaineks.... Seda küsisin ka, et miks te, musulmanid, joptv, eestlaste raha pihta panite?
Tead Kats, meenutades neid häguseid kuid lahkeid silmi ja elegantset seletust - sa ei saa sealt mitte midagi tagasi. Tõmba aseri teemale heaga joon alla ja kirjuta hobustest või Luis Corvalanist või millestki.
Radist (фвшые)30. mai 2015, 19:30
Sa pole ainus kes Kati käekäekäigu pärast muret tunneb. Asi on tõsine tõesti.
põhimõttekindel poliitkommentaator29. mai 2015, 20:17
mõni nädal tagasi käis lust koos venelastega pronkssõduri juures tähistamas suure isamaasõja lõpu aastapäeva ja noomis ükskõikseid eestlasi. nüüd kohtus uue sõbra vene saadikuga.
mõni päev tagasi esitles ennast siin suurima ukrainlaste fännina ja arvas ekslikult, et valgekaartlased olid samuti suured ukraina patrioodid.
nagu mata hari juba! või saatsid venelased ta hoopis ukrainlaste kontserdile kindla eesmärgiga? nii nagu keegi komandeeris teda kalle muuli valimisüritusele..
Elts29. mai 2015, 18:32
London Lust pole vist juhtunud uudistest lugema, et näiteks võttis Aserbaidžaani presidendi perekond Rootsi-Soome telekomifirma TeliaSoneralt 650 miljonit eurot altkäemaksu? Teisisõnu- Aserbaidžaan on kordades korrumpeerunum riik kui seda on Argentiina.
ei tea29. mai 2015, 17:54
mis värk sellel Lustil nende moslemitega on? Aserite järel tulid mängu Iraagi kurdid. Kes on järgmised? Kust tal korraga sellised sidemed tekkisid? Kas ta elas Londonis nende rajoonis?
etikett29. mai 2015, 15:20
tellimustöö vormistamine võiks olla korrektsem. kui õhtulehel keeletoimetajaid enam palgal pole, võiks autor omast taskust mõne naftadollari poetada. või kasvõi lasta dollariteni viijal kirjatükk üle vaadata. kaasautorite töödes on olnud märksa vähem kirjavigu.
lapsesuu29. mai 2015, 14:44
neinar seli selgitas ajakirjanikule aabitsatõdesid, selgitas ilusasti...ah-ah-ha! ilmselt ei julgenud ta kohtuotsuse kajastamiseks targemat ajakirjanikku valida. äkki esitab veel mõne asjaliku ja terava küsimuse!
Ten 29. mai 2015, 14:37
llmselt on Aserbaidžaani naftadollarid hoogsalt neiu Lusti pangaarvele liikunud.
msi29. mai 2015, 14:31
soovitan aseritel tutvuda selle keskkonnaga, kuhu nende promomise jutukene sattus. piisab pealkirjadele pilgu heitmisest. 1 näide - "vahetusraha on tisside vahel"...
kurr29. mai 2015, 14:08
vaesed aserid ei tea, et kutsusid eesti ajakirjandust esindama kõige kirjaoskamatuma "ajakirjaniku". iga teine lause on sõnastatud valesti. lisaks on sellise ametliku ürituse kajastamise toon labasevõitu. näiteks - kohtasin tuttavaid nägusid..
insaider29. mai 2015, 13:56
No nii lambi jutu ajada suudab ainult lust! Absoluutselt mitte mingit boikoteerimist ei toimu. Isegi mitte mingit sellelähedast juttu pole kuskil olnud.
Ilves29. mai 2015, 12:53
on supersportliku vormi kaotanud ning seetõttu ei osale!