Ivan Dorn saabus eile õhtul Tallinna. Foto: Lauri Viikna
Inimesed
28. mai 2015, 16:43

Ukraina poptäht Ivan Dorn kuulab hea meelega Vaiko Eplikut

Ukraina tantsumuusika guru Ivan Dorn (26), kes esineb täna Tallinnas, rääkis Õhtulehele antud intervjuus, et teab Eestist bändi Ruffus.

Küsimusele, kas ta teab kedagi eesti lauljatest, tulistas ta kohe: „Ruffus!" ning kinnitas, et bänd jäi talle kõrva täna Eurovisionile, kus nad esinesid 2003. aastal.

„Eurovision, kui nad laulsid lugu "Eighties Coming Back". Ma lihtsalt armusin nende esitusse ja sellesse bändi. Mulle väga meeldis kui puhtalt, värskelt ja isegi veidi nahaalselt nad sellel uhkel ja glamuursel võitlusel esinesid ja ennast sellele vastandasid. Ma laulsin ka ise pärast seda lugu kitarri saatel," tunnistas ukraina laulja.

Ivani sõnul vaatas ta ka tänavust rahvusvahelist laulukonkurssi. „Tavaliselt me koguneme sugulastega ja vaatame koos Eurovisioni ja teeme oma panuseid, kes saab esiviisikusse. Mulle meeldis tänavu Läti, Leedu, Gruusia ja eriti Belgia!" rääkis ta ning uuris, kes esindas Eestit. Kohe, kui ta nägi telefonist Elina ja Stigi etteastet, hõikas ta: „Jaa! See meeldis mulle ka väga!"

Laulja ei tee saladust, et on ka ise unistanud Eurovisionil osaleda, kuid leiab, et konkursid ei ole siiski tema jaoks ning usub, et Ukrainat suudaks vääriliselt esindada hoopis lauljanna Jamala.

Ivan Dorn esineb juba täna õhtul klubis Factory. Loe pikka intervjuud lauljaga Õhtulehest laupäeval.