Mari ja Mikk JürjensFoto: Mati Hiis
Inimesed
28. mai 2015, 12:21

Mari Jürjens: väga tihti kirjutasin päevikusse, et minust saab aasta vanatüdruk! (13)

Eile 27aastaseks saanud lauljatar Mari Jürjens (endise nimega Pokinen) rääkis Vikerraadiole antud intervjuus, et oli kindel, et temast saab vanatüdruk.
 

"Väga tihti kirjutasin päevikusse, et minust saab aasta vanatüdruk, et kes see mind ikka võtab...," ütleb nüüd õnnelikus...

Posted by Vikerraadio on 28. mai 2015. a.

Saatejuht Sten Teppan küsis Mikk Jürjensi abikaasalt ja kaksikute emalt Marilt, kas ta jõudis armastust oodates muretsema hakata, millal ta kohale jõuab.

"Jaa. Ma väga tihti kirjutasin päevikusse, et minust saab aasta vanatüdruk, et kes see mind ikka võtab," tunnistas Mari Jürjens. Ta lisas, et enne Mikuga kohtumist oli tal peikasid vähe. "Ma olin siukene poisilik ja kambas selline, kes tegi pulli ja viskas nalja asjade üle ja võib-olla mind ei võetud sellesmõttes tõsiselt."

Mari on varem Klassikaraadio saates "Täna kontserdisaalis. Viis lugu" öelnud, et emaks saamise puhul ei tea ta siiani, kas see võib talle kunagi üldse päriselt kohale jõuda. "See tundus esialgu loomulik asi, mis inimestega juhtub, aga kui ma korraga olingi ema, siis see ei mahtunud mulle pähe ja siiamaani ma imestan iga päev selle üle, et mina olengi ema," tõdes noor muusik.

Mari Jürjens ja Linnateatri näitleja Mikk Jürjens said kaksikutest poiste vanemateks möödunud aasta juulis. 

Vikerraadios stardib uuest nädalast Armastuse Suvi, kus armastusega seotud teemad on põimitud Vikerraadio saatepäevadesse.