LÕBUS JA VALUS KORRAGA: kuigi Hirmo vahepeal valust karjatas, pakkus depilatsioon talle ja ka protseduuri uudistama tulnud Sky Plusi meeskonnale palju nalja.Foto: YouTube
Inimesed
27. mai 2015, 15:40

VIDEO | Sky Plusi hommikuprogrammi meeskond üllatas Kristjan Hirmot otse-eetris selja depilatsiooniga: mingite kohtade pealt oli ikka väga valus! (11)

Kolmapäeva hommikul said Sky Plusi hommikuprogrammi kuulajad raadioeetris kuulda oigeid ja naeru – näitsik depilatsioonisalongist oli tulnud stuudiosse, et eemaldada kuuma vaha abil saatejuht Kristjan Hirmo seljalt karvad. Hirmo tunnistas, et kümnepalliskaalal tegi depilatsioon talle valu seitsme palli ulatuses.

"Ai! Ai! Ohhoo! See oli mingi eriti valus koht," karjatas Hirmo hommikuprogrammi otse-eetris kui Depilatsiooni Buduaari kosmeetik tema seljalt kiire liigutusega vastukarva depilatsioonipaberi lahti tõmbas.

"Oi kui karvane see lapp pärast on," naeris Alari Kivisaar, kes samal ajal, kui Hirmo kõhuli laual valu kannatas, kogu protsessi üles filmis ja kolleegi üle nalja viskas. "Kuule Hirmo, nüüd sa saad küll nädalavahetusel seksi!" "Arvad või?" päris Hirmo vastu. "Noh, kui sa lähed nii ilusa seljaga," jätkas Kivisaar tögamist.

Kui Hirmo uuris, mida kosmeetik depileerimisel kasutab, vastas viimane, et vahapadruneid. "Ma olen siiani ainult viskipadruniga kokku puutunud," naljatas mees.

Kristjan Hirmo selgitas Õhtulehele, et kolleegid olid seda vempu kavandanud juba pikemat aega."See on üle aasta vana idee. Kui ma eelmine aasta hommikuprogrammi tulin, siis kuskilt kuidagi jutu käigus tuli teemaks selline asi. Maris, kes oli tollel ajal veel meie hommikuprogrammi täieõiguslik liige, arvas, et võiks selle nalja ära korraldada," rääkis Hirmo ja lisas, et nüüd, kui suvi ukse ees, leidsid kolleegid, et on õige aeg asi ära teha.

"Nad tegid seda otse-eetris mitte mingisuguse hoiatuseta nagu me ikka teeme neid asju siin," sõnas Hirmo ja tõi näiteks korra, kui nad otsustasid Kivisaart raadioeetris baleriiniga üllatada (nimelt oli Alari Kivisaar enne seda raadioeetris öelnud, et tema ei satu kuidagi balletti vaatama – G.R.).

"Eks ma ikka sain enam-vähem kohe aru, millega on tegemist. Ma läksin mänguga kaasa, ei hakanud seal vastu punnima. Heitsin lauale pikali ja lasin siis enda kallal toimetada sellel depileerijal," rääkis Hirmo ja lisas, et kogu protsess oli üldiselt vastik.

"Naljakas oli see, et mingite kohtade pealt oli natuke kõdi, aga mingite kohtade pealt ikka väga valus." Kümnepallisüsteemis hindaks Hirmo valu seitsme palliga.

Kuigi depilatsioonist oli Õhtulehega rääkimise hetkel möödas ligi seitse tundi, ütles Hirmo, et selg annab ikka veel tunda. "Ikka kipitab jah! Nagu oleks sinepi- või pipraplaastrit pandud."

Kas pärast saadud valusat kogemust saatejuht edaspidi ka ise depilatsioonistuudiosse minna kavatseb. "Oh jah," puhkes Hirmo irooniliselt naerma. "Ei saa öelda, et mitte kunagi ei lähe, ma ei julgeks nii öelda."