Kas teistel planeetidel on elu?Foto: FREDERIC J. BROWN
Müstika
27. mai 2015, 10:10

KAS TÕESTI? Wikileaks kinnitas juba 2013. aastal, et NASA varjab tulnukate olemasolu! (18)

Kaks aastat tagasi avaldas Wikileaks salajased diplomaatilised memod, mis sisaldasid infot Päikesesüsteemis elutsevate maaväliste olendite kohta.

NASAt on pikalt süüdistatud sellest, et maailma võimsaim kosmoseagentuur varjab tulnukat olemasolu. Sel aastal kinnitas NASA, et tõenäoliselt leitakse mõnelt teiselt planeedilt elu juba lähima 20 aasta jooksul.

Üks maaväliste olendite olemasolu kinnitav Wikileaksi dokument pärineb 2006. aastast ja selle autoriks on Vilniuses asuv USA saatkond.

Avalduse tegi tolleaegne Leedu peaministri nõunik Albinas Januska. Tema sõnul on olemas rühm Maad kosmosest mõjutavaid maaväliseid olendeid ning on vaid käputäis inimesi, kes proovivad olukorda kainelt analüüsida ja hinnata, mis toimub.

Järgmine memo pärineb Jaapanist. 2007. aastal avaldas riigisekretär Nobutaka Machimura pettumust, et valitsus salgab UFOde olemasolu. "Olen kindel, et tundmatud lendavad objektid on olemas. Kuidas teisiti Peruu kõrbejooniseid?" küsis ta.

2010. aastal teatas Tadžikistani parlamendi ülemkoja esimees Mahmadsaid Ubaidulloev, et teistel planeetidel on elu ning maa elanikud peaksid elama rahus ja ühtsuses.

Teiste tsivilisatsioonide olemasolus on kindel ka endine NASA astronaut Brian O'Leary, kes on kindel, et maavälised olendid on meid külastanud juba väga pikka aega.